Kompassi jooks kogus raha heategevuseks

Avaldatud 20.10.2017, autor Ane Võlma

1. oktoobril leidis Tallinnas aset üks tore spordiüritus. Nimelt toimus 1. heategevuslik Kompassi jooksuüritus. Nagu juba nimest on näha, oli tegemist Kompassi koguduse tuumikgrupi korraldatud misjoniüritusega. Lipukirjas oli ’Suundume head tegema!’. Ürituse eesmärgiks oli panustada kogukonda heategevusliku tegevusega ning luua kontakte ja sõprussuhteid inimestega, keda võiksime hiljem kirikusse kutsuda ja ka uutesse misjoniprojektidesse kaasata.

1. oktoobri pühapäeva hommikul kogunesid spordihuvilised Pirita tervisespordiradadel, et veeta üks tore sportlik hommikupoolik koos jooksusõpradega. Kokku osales üritusel 92 jooksjat ja kõndijat. Osavõtjaid oli erinevatest Eesti paikadest, sealhulgas koguduseliikmete kutsutud sõpru ning ka lihtsalt reklaami peale kohale tulnud inimesi.

Rajale olid oodatud nii jooksjad, kepikõndijad kui ka niisama tervisekõndi teha tahtvad inimesed. Täiskasvanud said valida kahe eri pikkuses distantsi vahel – 3,5 ja 7,2 km. Lastele oli ette valmistatud 1,5 km pikkune rada, mida joosti üheskoos läbi koos ürituse maskotiga. Enne stardipauku tehti instruktori juhendamisel ühiselt ka soojendust. Finišis võeti raja lõpetajad vastu valju ergutamise ja juubeldamisega. Iga lõpetaja sai kingikoti koos sponsorite poolt välja pandud vautšerite, veepudeli, maiustuste ning diplomiga. Kui kõik olid rajalt tagasi jõudnud, toimus veel lisaks kõigi osalejate vahel üllatuste loosimine.

Kogu piletimüügist ja annetustest saadud tulu läks Maarjamäe asenduskodule uue mänguväljaku ehitamise toetuseks. Kokku koguti 1108 eurot, mis kanti üle Maarjamäe asenduskodule 08.10.2017.

Tänu Jumalale, et osavõtjaid nii palju oli ja üritus imeliselt korda läks!

Eriti tore oli näha, kui hästi sai sellisel üritusel võõraste ja sõpradega kontakti luua ja suhelda. Väga motiveeriv oli nii mõneltki osalejalt kuulda positiivset tagasisidet jooksuürituse kohta ning pärimist, millal toimub järgmine samalaadne üritus. Kompassi meeskonna sooviks ongi regulaarselt kogukonnas läbi heategevuse ning inimeste abistamise nähtav olla. Soovime läbi selliste ürituste inimestega kogukonnas tuttavaks saada, neid üritustesse kaasata ja seda tehes püüda rääkida ka põhjusest, miks me seda kõike teeme. Tahame inimestele jagada Jumala armastust läbi hoolimise ja heategevuse.


Vaata kindlasti ka pilte ja videot jooksuüritusest Facebooki lehelt Kompassi Meeskond.

Kellel on huvi toetada või osaleda järgmistes heategevuslikes projektides, saab koguduserajamise grupiga ühendust võtta kirjutades emailile kompass@advent.ee või Facebooki lehele.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat