Misjonivõimalused 2018 aasta Pyeongchangi taliolümpiamängudel

Avaldatud 7.3.2018, allikas Adventist News Network

Veebruaris toimusid Lõuna-Koreas Pyeongchangis taliolümpiamängud. Sellel puhul viisid Põhja-Aasia-Vaikse Ookeani Divisjon, Korea Uniooni Liit ja Kesk-Ida Korea Liit koostöös kohalike kogudustega läbi mitmeid misjoniprojekte. Põhilised ettevõtmised olid kirjanduse jagamine ja jalgade massaaž ning lisaks divisjonile ja liitudele tehti koostööd ka liitude kirjandustööharude ja adventkoguduse Sijosa trükikojaga.

Pyeongchangi piirkonna adventkoguduste liikmed jagasid nii kohalikele kui olümpia külastajatele 5000 inglise keelset raamatut „Tee Kristuse Juurde“. HisHands misjoniliikumise misjonärid teenisid sportlasi ja treenereid jalamassaažiga. Nende teenimistöö sai palju positiivset tagasisidet ning  see avas misjonäridele võimaluse jagada sportlastele ja nende treeneritele ka misjonimaterjale.

Enne olümpia algust toimus 17. jaanuaril Sijose trükikojas raamatute annetamise tseremoonia. Kohalolnud palusid õnnistust tulevastele raamatutesaajatele, et nad võiksid tänumeelselt õppida Jeesuse armastust mõistma.

„Olümpia on väga hea võimalus evangeeliumi kuulutamiseks,“ ütles Kesk-Ida Korea Liidu kirjandustöö juht Lim WonChul.

„Adventkoguduse liikmed Brasiilias andsid oma parima, et jagada evangeeliumi jalgpallisõpradega üle maailma Brasiilia MMi ajal,“ ütles Sijosa esimees Um KilSoo. „Seekord tulevad nii paljud inimesed Koreasse ülemaailmsele talispordifestivalile.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat