Rootsis on pea pool aastat tegutsenud kohalik Hope Channel

Avaldatud 25.5.2018, allikas TEDNews

Tänavu 10. veebruaril tähistas seitsmenda päeva adventistide kogudus Rootsis sealse telekanali Hope Channel avamist, kuid suurejooneliste avamispidustuste asemel tähistati seda kohalikes kogudustes.

Kanali avamise puhul olid kogudustes Hope Channel’i logoga õhupallid ja tassid, samuti jagati kanali reklaammaterjali, mida koguduseliikmed saavad jagada oma sõpradega. Hope Channel Rootsi on osa kohalike koguduste tegemistest ja ettevõtmistest.

Hope Channel Rootsi on veebipõhine kanal, kuna interneti kaudu vaadatakse Rootsis saateid enim. Kuna praegu on kanalil vähe töötajaid, on peamine eesmärk varustada rootsikeelsete subtiitritega Hope Channel’i peakanali saateid. Kuid plaanide edenedes ja meeskonna kasvades loodetakse peagi alustada ka algupärase toodanguga.

Kanali sisu  loomisel lähtutakse neljast märksõnast: vaata, kuula, loe ja õpi. Seega ei paku kanal vaid visuaalset programmi, vaid ka podcast'e [taskuhääling] ja audioraamatuid.

Rootsis on koguduse aastateema 2018. aastaks „Jeesus on minu südames“, selle raames on loodud iga päeva jaoks 3–5-minutiline podcast, et aidata koguduseliikmeil igast vanuserühmast edendada oma suhet Jeesusega. Lisaks sellele saab kodulehelt alla laadaida artikleid ja raamatuid, kui podcasti kuulaja soovib sel teemal edasi uurida. Kanali edasised plaanid hõlmavad ka seda, et üks eesmärke on Piibli eri teemade õppimine.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat