Ellen White’i „Apostlite teod“ soodushinnaga

Avaldatud 28.6.2018

Seoses 2018. aasta III kvartali õppetükiga, mis käsitleb Apostlite tegude raamatut, on liidu kirjastustöö osakond otsustanud kehtestada Ellen White’i raamatule „Apostlite teod“ soodushinna. Selle eesmärgiks on innustada koguduseliikmeid lisaks vastava Piibli raamatu ja õppetükivihiku uurimisele ka Ellen White’i raamatut lugema.

Liidu kirjastustöö osakonna juht Jaanus-Janari Kogerman ütleb: „See on kirjastustöö jaoks tore viis toetada meie hingamispäevakooli tööd. Seda juhtub harva, et meil on pakkuda õppetüki kõrvale eestikeelset lisalugemismaterjali. Sellel kvartalil on meil selline võimalus olemas.“ Hingamispäevakooli osakonna juht Mervi Kalmus lisab: „Meie hingamispäevakooli töös osaleb erineva motiveerituse ja õppimisinnuga inimesi. On neid, kellele on hingamispäevakooli õppetükist küll. Kuid neil, kes soovivad rohkem süveneda ja kes on valmis juurde lugema, on praegu hea võimalus (jälle) Ellen White’i „Apostlite teod“ kätte võtta. Eriti soovitan seda raamatut soetada noortel ja värsketel koguduseliikmetel.“

„Apostlite tegude“ soodushinnaks on 1 euro ja see hind kehtib kuni 2018. aasta 30. septembrini. Raamatut on võimalik osta kas internetist aadressil pood.advent.ee, kohaliku koguduse raamatuletist või liidu kontorist.  

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat