Jõgeva kogudus kutsub 28. oktoobril talgutele

Avaldatud 25.9.2018

Tänavu suvel sai Jõgeva adventkoguduse hoone lahkete annetajate abiga uue välisfassaadi. Välja vahetati voodrilauad, mille alla lisati ka soojustus. Ette paigaldati uued aknad. Juba varasemast ajast on hoonel olemas korralik plekk-katus. Lõpptulemusena on koguduse hoone saanud esindusliku välisilme ning korraliku kaitse ilmastikumõjude eest. Lisaks on koguduseliikmed oma jõududega korrastanud palvelat seestpoolt, seda tööd jätkub veel järgmisekski aastaks.

Sellega aga Jõgeva koguduse kinnistuga seotud parendustööd käesoleval hooajal ei piirdu. Kõrvalhoone eterniitkatus on väga halvas olukorras, laseb vett läbi ning vajab seetõttu väljavahetamist. Annetajate abiga on ostetud juba katuseplekk, mis ootab paigaldamist. Selleks et katusevahetus sügisesel ajal võimalikult valutult tehtud saaks, ootabki Jõgeva koguduse pere abikäsi talgutele.

28. oktoobril, pühapäeval on kõik vabatahtlikud oodatud kõrvalhoone plekk-katuse paigaldusele abistama. Kogudus hoolitseb omalt poolt, et kellelgi kõht tühjaks ei jääks.

Kõik huvilised andku endast märku Jõgeva koguduse pastorile Toivo Kaasikule telelfonil 506 0993 või 506 4139 või e-aadressil toivo.kaasik@advent.ee. Lähiajal teatame ka talgute alguskellaaja.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat