Tuhanded pastorid osalesid online-koolitusel

Avaldatud 29.10.2018, allikas Adventist Review

Seitsmenda Päeva Adventistide koguduse Inter-Ameerika divisjoni (IAD) tuhanded pastorid osalesid online-programmis, mille eesmärk oli anda pastoritele tööriistu, et tulla toime piirkonna aina kasvava kogudusega.

„Me soovime tänapäeva moodsa maailma raskustega rinda pistvatele pastoritele anda innustust, et nad jõuaksid veelgi enamate inimesteni,” ütles IAD pastorite ühenduse sekretär Josney Rodríguez. Viietunnine programm andis ülevaate, missugune on IAD pastorite ühenduse juhtkonna visioon enam kui 3200 pastorile, kes töötavad divisjoni 22 000 koguduses.

„Meie pastorid peavad olema korralikult varustatud, et tulla toime aina kasvava kogudusega, kus on juba praegu pea neli miljonit koguduseliiget,” sõnas Rodríguez. „Kui meil on tööriistadega varustatud ja innustunud kogudusejuhtide meeskond, aitab see meil pastorite juhtimistöös edasi minna, mis omakorda toob selle vaimulikuma ja Piibli-põhise teenimistöö kogudusele lähemale.”

Üks osa strateegiast on koolitada pastoreid ja kogudusevanemaid, et aidata kogudusi senisest tõhusamalt. Eelmise aasta jooksul osales koolitusel pea 30 000 kogudusevanemat.

Pastorite online-koolitusele järgneb kümnetunnine kohalik koolitus. Online-koolitusel läbitakse koguduse tugevdamise teemad, aga ka sellised teemad nagu raskused evangeeliumitöös, väikegruppide ja misjonipaaride teenistus, ressursside juhtimine ja muud. Ühtlasi avaldati tunnustust pastoritele, kes on kogudusetööd teinud juba aastakümneid.

Programmi saab vaadata veebis IAD ülekannete lehel.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat