Õnnistagu Sind Jumal

Avaldatud 14.12.2007, allikas Meie Aeg

Sellel sügisel Kohtla-Nõmme lastekodus toimunud üritused olid kantud motost: “Õnnistagu Sind Jumal”. On inimesi, kes on lihtsad nagu lapsed – kavaluseta ja helge hingega. Nad on suutelised täitma oma soojusega mõne tühja koha.

Tõesti, maailmas ON häid inimesi ja meil oli õnn mõnedega neist tuttavaks saada. Tänu Kallele oli meie Kohtla-Nõmme lastekodu lastel võimalus käia ekskursioonil Narvas kindluses. See oli imetore päev, sest paljud lapsed ei ole Narvas käinud, kuigi see linn asub meist kõigest 60 km kaugusel. Samuti on lapsed, tänu Ljudmillale ja Kallele, käinud koos Jõhvi Adventkiriku noortega Sonda matkarajal. Peale selle, tänu sellele sõprusele, on lastekodus toimunud huvitavad üritused: koolivaheaja sõprusõhtu adventnoortega ja AIDS-i ennetuse teemaline loeng Viktorilt. 1. detsembril, vahetult enne esimest advendipühapäeva, oli meil ühine koosviibimine, milleks meie lapsed valmistasid näituse oma kudumitest, mis nad olid valmistanud Norra sõprade kingitud lõngadest.

Jõulumeeleolu algas meie jaoks sellel aastal hästi vara, sest esimesed kingitused oleme juba kätte saanud – iga laps sai Seitsmenda Päeva Eesti Liidu lastefondilt uue voodipesu, millele oli peale trükitud seesama moto ”Õnnistagu sind Jumal!” Voodipesu on igaühel individuaalne, iga laps tikib sellele peale oma nime. Õhtu, kus me koos oma kirikusõpradega lausime ja mängisime, oli meeldejääv ja tore!

Lugupidavalt ja jätkuvate koostöösoovidega: Tiiu Vähejaus,
Kohtla-Nõmme lastekodupere

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat