Tänavuse misjoniraamatu keskmes on suhted

Avaldatud 3.4.2019

Valmis on saanud tänavune misjoniraamat, mis on suunatud peresuhetele. Raamatu pealkiri on „Lootus tänapäeva perele” ning selle autorid on üleilmse adventkoguduse peakonverentsi peretöö juhid, abielupaar Willie ja Elaine Oliver.

2019. aastal tähistab adventkoguduse peretöö saja aasta möödumist selle tööharu loomisest. „Kuna elame keerulisel ajal ja meie elu on küllastunud informatsioonist, tegevustest ning ühiskonna ebamõistlikest ootustest, kasvavad pinged ka pereelus,” sedastab raamatu tutvustus.

Raamatu pani eesti keelde Ellen Suits, toimetas Edna Tuvi. Ellen sõnas, et raamat on kindlasti kinkimist väärt, kuna, see räägib, kuidas pereeluga tänapäeva maailmas, kus on nii palju erinevaid suundi ja arusaamisi, oma suund leida ja sellest ka kinni hoida. „Raamat räägib nii laste kasvatamisest kui ka pere muudest suhetest. Rõhutatakse, et oluline on, et abielupaari omavahelised suhted oleksid paigas, aga ka laste ja vanemate suhted,” rääkis Ellen ning lisas, et raamat räägib sellestki, kuidas olla ka üksikuna rahul sellega, mis sul on, selle asemel et otsida mitut suhet korraga või praktiseerida juhusuhteid.

„Lootus tänapäeva perele” on peredele, kes soovivad stabiilsust, kuid ei tea, kuidas seda saavutada. Raamatust leiab nõuandeid, kuidas luua tugevaid suhteid, kuidas olla abiks oma laste iseloomu kujundamisel, näitab, kuidas abikaasad saaksid emotsionaalselt, vaimulikult, finantsiliselt ja intellektuaalselt lähedasemaks ning aitab suhelda efektiivsemalt, mõista ja ravida vägivalla juuri, hoida ära probleeme ja lahutust või elada õnnelikult vallalisena.

Misjoniraamatu misjonihind on 1,80 eurot (see on ka tavahind 2019. aasta lõpuni, järgmisest aastast on hind 2,20 eurot).

Venekeelse raamatu „Надежда для современной семьи” misjonihind on 2 eurot (tavahind 2,20 eurot).

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat