Ilmus kordustrükk raamatust "Kümme käsku"

Avaldatud 26.4.2019

Trükist tuli kordustrükk Loron Wade’i raamatust "Kümme käsku". 2009. aastal ilmus see raamat esimest korda eesti keeles aasta misjoniraamatuna. Viimased paar aastat pole seda väärt raamatut liidu kirjanduslaos enam saada olnud. Nüüd saab endale soetada raamatu kordustrüki, millel on uus kaanekujundus.

Raamat „Kümme käsku” on taskuformaadis ja pehmekaaneline. Autor Wade uurib kümne käsu lugu 11 peatükis, vaagides iga käsku eraldi, neile lisandub sissejuhatav peatükk.

Raamatu tagakaas sedastab: „Kümme käsku ei ole eksponaat, mida pakkuda vaatamiseks klaaskapis. See on allikas, millest voolab praktilist tarkust ning mis pakub lahendusi reaalsetele probleemidele ja olukordadele, millega me kõik iga päev kokku puutume. Kümme käsku on põhimõtted, millel on arukas rakendus argielus. Nende tõestus seisneb nende rakenduses.

Mis toimuks, kui võtaksime arvesse nende tarkust? Ja kui teeksime need osaks oma maailmast?

Mis oleks, kui läheksime pealispinnast sügavamale ja vaataksime nende iidsete põhimõtete võimsaid implikatsioone?”

Loron Wade on töötanud adventkoguduse pastorina, pastorite koolitaja, evangelisti ja haridusjuhina. Raamatu on tõlkinud Kärt Lazic (Vahtramäe) ja Mall Kaaver, toimetasid Edna Tuvi, Anne Vahtramäe ja Irene Vari.

Raamatu „Kümme käsku” jaehind on 2,2, misjonihind 1,5 eurot.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat