Austraalias Melbourne’is osales seminaril 1600 inimest

Avaldatud 15.5.2019, allikas Adventist Review

3. mail algas Austraalias Victoria koguduste liidu piirkonnas seminar „Ilmutus täna”, mille avaõhtul osales 1600 inimest.

Seminari viivad läbi tunnustatud kõnelejad John Bradsaw ja Eric Flickenger, kes on programmi „It is written” saatejuhid. Seminari peetakse Melbourne’i neljas erinevas paigas ning see on osa Victoria piirkonna algatusest Harvest Victoria (Victoria lõikus). Mõned kohad olid niivõrd rahvarohked, et inimesed seisid püsti ja toodi lisatoole. Lisaks jälgis seminari 1200 inimest veebi vahendusel.

„Ilmutus täna” ja Harvest Victoria projektijuht Fraser Catton sõnas, et on huvitav näha, et Piibli uurimisest on huvitatud nii palju inimesi. „Üks naisterahvas Ballaratist nägi telereklaami. See linn astub Melbourne’ist pooleteise sõidutunni kaugusel, aga ta sõitis kohale, et seminarist osa saada,” ütles Catton.

„Bradshaw ja Flickenger on suurepärased kõnelejad ja nende esitlusviis on selline, mis ei ründa, ent paneb mõtlema,” lisas ta. „On olnud hea vaadata, kuidas inimesed on Piibli suhtes uudishimulikud ja soovivad rohkem teada saada. Küsitakse sügavasisulisi küsimusi.”

Osalenutest pool on teise usu taustaga või puudub neil usuline taust üldse.

Programmi toetab 250 vabatahtlikku, kohalike koguduste pastorid suhtlevad osalejatega, et ehitada suhteid ja vastata võimalikele küsimustele.

„Seminari lõppedes viib iga kohalik kogudus läbi jätkuseminari ja kutsub külalisi,” ütles Catton.

„Oleme tähele pannud, et kui seminar toimub erinevates linnaosates, teevad kogudused omavahel tihedat koostööd, mis on aidanud ühendada adventkogukonda linnas,” lisas ta.

Catton palus, et koguduseliikmed palvetaksid programmi edu pärast. „Palun palvetage selle programmi ja osalevate inimeste pärast, et Püha Vaim töötaks edasi ja me näeksime imelisi asju sündimas,” sõnas ta.

„Ilmutus täna” jätkub 1. juunini, igal nädalal on neli sessiooni.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat