Liidu nõukogu koosolek 3. juunil

Avaldatud 7.6.2019

3. juunil toimus liidu nõukogu korraline koosolek. Kuna tegemist oli viimase nõukogu koosolekuga selles koosseisus, saadi kokku tavapärasest veidi erilisemas õhkkonnas Värska kuurortravikeskuses. Liidu nõukogu tubli liige Viktoria Laanelind töötab nimelt selle tubli asutuse pearaamatupidajana. Järgmisel liidu nõukogu koosolekul koguneb juba uus koosseis.

Nõukogu koosolek algas tavapäraselt palvusega. Järgnes info jagamine ja arutelu hiljutistest sündmustest. Allan Randlepp tegi kokkuvõtte toimunud perelaagrist, Rein Kalmus rääkis Tallinnas Raekoja platsil läbi viidud jumalateenistusest ja Tanis Kulp andis ülevaate kodukoguduste rajamise koolitusest Rootsis, kus ta osales. Rõõm oli tõdeda, et erinevad koguduse elu valdkonnad liiguvad edasi ja tänu pühendunud koguduseliikmetele on põhjust optimistlikult tulevikku vaadata.

Teistest käsitletud teemadest tasub esile tõsta seda, et nõukogu otsustas heaks kiita Valgu grupi avalduse saada organiseeritud väikekoguduseks. Väikekogudusel peavad koguduse käsiraamatu järgi olema määratud liider, sekretär ja laekur, nendeks saavad olema vastavalt Ester Lietuvietis, Sergey Lyadnov ja Natalija Cholodova. Valgu väikekoguduse pastoriks jääb Olavi Laur, kes praegu Valgu gruppi regulaarselt külastab. Väikekoguduseks organiseerimise jumalateenistus toimub 28. augustil.

Nõukogu otsustas teha peakoosolekule ettepaneku vastavalt liidu põhikirjale valida liidu saadikuks peakoosolekul David Nõmmik.

Nõukogu otsustas avada liidule arve Holm Pangas. Raha eraldamise küsimustes otsustati toetada liidu kontori toolide ja arvutimonitoride väljavahetamist ning hädavajalike tööde tegemist Samliku laagrikeskuses, et koguduseliikmed saaksid sealseid suvelaagreid nautida.

Koosoleku lõpus tänas liidu esimees Ivo Käsk nõukogu tehtud töö ja panuse eest. Nii esimees Ivo kui teised nõukogu liikmed väljendasid heameelt ametis olnud liidu nõukogu aktiivsuse ja nauditava konstruktiivse töökeskkonna üle.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat