Camporee teemalaulu kirjutas 14-aastane Elijah

Avaldatud 4.8.2019, allikas TEDNews

Teemalaul peaks kandma sõnumit ja sel peaks olema meeldejääv viis. Kas neljateistkümneaastane saab sellega hakkama? Trans-Euroopa divisjoni camporee vastus on sellele kindel jah.

Elijah' laul algab köitva fraasiga “Let me tell you about God’s almighty hand” (Luba, ma räägin sulle Jumala kõikvõimsast käest). Elijah on Inglismaal elav rajaleidja, kes kuulub Windsori tänava klubisse Birminghamis. Tema loodud laulu lauldakse camporee’l iga päev alates 30. juulist kuni 6. augustini suure entusiasmiga.

Elijah esitas laulu TEDi rajaleidjate osakonna lauluotsimise konkursi raames. Laulul on kaasahaaravad sõnad, mis aitavad keskenduda suurlaagri teemale, mis on „Väljatulemine” (Exodus). Kui Elijah konkursi kohta kuulis, sukeldus ta töösse laulu loomisel, ent ei olnud päris kindel, kas peaks seda ikka tegema. Seejärel rääkis ta mõttest oma õele, kes julgustas venda laulu esitama. Alguses kirjutas Elijah sõnad, seejärel istus maha oma vanema vennaga, kes on pianist, et muusika kallal töötada. Siis palus ta paari sõpra, et nad aitaksid laulda sisse demo, mis konkursile esitada.

Näib, et Elijah saab aru, kui oluline on eesmärgi saavutamiseks koostööd teha. Elijah kiidab kõiki neid inimesi, kes teda sel teekonnal aitasid.

Pärast kahe ja poole kuu pikkust ootamist sai Elijah TEDist 20. juunil kirja, et tema laul on võitnud. „Kogu maja oli täis rõõmu, nagu oleks Inglismaa maailmameistrivõistlused võitnud,” ütles Elijah. Elijah on innustunud muusik, kes mängib trombooni ja hiljuti sooritas ta 4. klassi lõpueksami. Tal on vaimustuses ja tänab Jumalat, et laul, mille tema kirjutas, mõjutab inimeste elu camporee’l.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat