Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduse pöördumine: palvetage, et Issand sekkuks Austraalia tulekahjudesse ja peataks need

Avaldatud 14.1.2020, allikas Adventist News Network

Palun palvetage Austraalia pärast! Meie süda tuksub ühes rütmis meie vendade ja õdedega ja kogu Austraalia rahvaga, kui nad peavad tulema toime katastroofiliste maastiku- ja metsatulekahjude olukorraga. Siiani on tulekahju laastanud üle kuue miljoni hektari maad kogu Austraalias, vähemalt 24 inimest on hukkunud ja üle 1500 kodu on hävinud, kaasa arvatud paljude seitsmenda päeva adventistide kodud. Raevutseva tule tõttu on ära jäetud noortelaagreid ja muid sündmusi. Suure kahjutule tõttu on traagiliselt kannatada saanud Austraalia nii hinnatud loodus. Koaalade, kängurute, lindude ja teiste eluslooduse esindajate kaotus on olnud kohutav – hinnanguliselt on oma elu tules kaotanud miljard Jumala loodud olendit.

Me oleme tänulikud adventkoguduse arengu- ja katastroofiabi organisatsioonile ADRA, kes on pakkunud Austraalia kogukondadele ja kogudustele erisugust abi eri paigus.

Palugem Jumalat, et Ta annaks kõigile Austraalias elavatele inimestele jõudu, julgust ja jaksu selles väga keerulises ja proovilepanevas olukorras. Palvetagem, et Jumal saadaks vihma ja et tuuled raugeksid. Ja pidagem meeles palvetada tuletõrjujate pärast, kes ennastsalgavalt leekidega võitlevad, ning nende eest, kes hoolitsevad tule tõttu kannatanute eest.

Sellised tragöödiad on kindlasti märk sellest, et Issand tuleb varsti! Palvetagem julguse ja tugevuse järele, et me jagasime lootust, mis meil endil on ja mida maailm nii meeleheitlikult vajab.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat