Vaikse ookeani piirkonnas koolitatakse tuhandeid noori evangelismi ja piiblilugemise vallas

Avaldatud 20.2.2020, allikas Adventist Review

Vaikse ookeani uniooni noortele tehakse koolitusi selle kohta, kuidas lugeda Piiblit, valmistada ette jutlust, viia läbi telefonievangelismi ja pidada oma pereliikmetele jüngerluse-teemalist koolitust. Need algatused on osa Vaikse ookeani piirkonna misjoniettevõtmistest.

Esimene selline ettevõtmine oli jaanuari lõpus Fidži saarel ja osalejaid oli üle 1500. Järgmised üritused on olnud Vanuatul ja Kiribatil, kus on osalejaid olnud vastavalt 400 ja 60.

„See kogemus on olnud väga südamlik. Osalus on ületanud kõik meie ootused. See on kindlasti kinnitus, et Jumal on meid juhtinud õiges suunas,“ ütles Vaikse ookeani piirkonna Hope Channeli direktor Wayne Boehm.

Koolitust juhtis uniooni president Maveni Kaufononga koostöös jüngerluse teenistuse meeskonnaga.

Koolituse kestel rääkis Kaufononga sellest, kui oluline on kujundada jüngerlust põllupidamise protsessi eeskujul. Noori kutsuti üles pühendama oma elu Jumalale ja palvele.

„Pange äratuskell iga päev kella 10.02 ajal märku andma, et me palvetaksime koos Püha Vaimu väljavalamise pärast meie noortele. Palvetagem, et Jumal saadaks töötajaid lõikusele. Kogudus, mis ei armasta patuseid, peaks oma uksed sulgema,“ rääkis uniooni noortejuht Charlie Jimmy.

„On oluline, et me loeksime, loeksime, loeksime, loeksime Piibli lõike niikaua, kuni hakkame neid mõistma, ning leiaksime olulisi kohti, mida Püha Vaim soovib meile ilmutada,“ ütles koolitusmeeskonna liige Roger Stone.

Osa koolitusi on veel ees: Saalomini saartel, Samoas, Tongas ja Tuvalus ning Naurus. Paapua uus-Guineas on iga aasta juulis evangelismi lõikuskuu. Kogudusejuhid sõnasid, et selle koolituse valgel on tänavu fookuses noored ja noorte kaasatud evangeeliumitöösse.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat