Ted Wilson: pöördumine palveks üle maailma leviva koroonaviiruse pärast

Avaldatud 6.3.2020, allikas Adventist Review

Pöördun teie poole üleskutsega palvetada kogu maailmas praeguste terviseprobleemide pärast, eeskätt Hiinas Hubei provintsis asuvas suurlinnas Wuhanis, samal ajal kui tehakse kõik, et viirust ohjata ja likvideerida. Sellesse väga raskesse viirusesse on nakatanud mitu tuhat inimest ja kahjuks on paljud ka surnud. Hiina valitsus teeb puhangu ohjamisel imetlusväärset tööd. Meie, seitsmenda päeva adventkogudustel ja teistel Wuhani kirikutel on palutud haiguse leviku tõkestamiseks jumalateenistused ära jätta.

Nagu me teame, on COVID-19 viirusega seotud väga tõsine tervislik olukord, mis mõjutab maakera erinevaid piirkondi. Umbes 65 riigis on kogu maailmas on haigus diagnoositud umbes 90 000 inimesel, COVID-19-st põhjustatuna on surnud üle 3000 inimese. See on tekitanud kasvavat muret reisimise, ettevõtluse, tervishoiu, koosolekute kavandamise ja igapäevaelu osas. Jätkake palvetamist meie koguduseliikmete ja paljude teiste eest, eriti nende pärast, kes on viirusesse nakatunud, ja nende pärast, kes on kaotanud lähedasi. Olgem tugevad tunnistajad kõigi liikmete kaasatuses, jagades Kristuse armastust ja hoolitsust abivajajatele abivalmil ja sobivalt terviseteadlikul viisil.

Mõni inimene on küsinud, kas 2020. aasta peakonverentsi töökoosolek Indianapolises Indiana osariigis 25. juunist kuni 4. juulini peaks toimuma. Peakonverentsi juhid ja teised ametnikud vaatlevad olukorda ja arutlevad võimalike stsenaariumide üle. Tehakse jõupingutusi, et pakkuda tervisekaitse ja reisimisega seotud keeruliste olukordade lahendamiseks parimaid lähenemisviise. Kuid praegu plaanid 2020. aasta peakonverentsi töökoosolekuks kehtivad. Palun palvetage Jumala juhtnööride eest kõiges, mida tehakse.

On õnnistus toetuda täielikult Kristusele, kui Ta juhatab meid uude koju, kus ei ole enam terviseprobleeme. Kuni selle ajani palvetage ja tehke tööd teiste abistamiseks, nagu Kristus seda teeks.

Ted N. C. Wilson
seitsmenda päeva adventistide koguduse peakonverentsi president 

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat