Noortele suunatud õppetükid taas eesti keeles

Avaldatud 13.3.2020

Eesti liidu hingamispäevakooli tööharu juht Mervi Kalmus annab teada, et tüki aja on võimalik jälle eestikeelset noorteõppetükki lugeda.

"Võru koguduse liikmed Andres Nahkur ja Merje Laul on võtnud oma südameasjaks igal nädalal nooremate noorte õppetükimaterjal eesti keelde tõlkida. Kui teie koguduses on noori, kes võiksid olla sellest materjalist huvitatud, siis palun jagage nendega seda infot," ütles Mervi.

Noorteõppetüki materjal postitatakse igal nädalal Facebooki lehele "Adventkiriku noorte hingamispäevakooli õppetükk". "Nii on kõige lihtsam ja kergem tõlgitud materjale jagada," ütles Mervi. Kuna tegu ei ole terve kvartali materhali korraga avaldamisega – õppetükke tõlgitakse jooksvalt nädala kaupa –, siis peab iga nädala materjali saamiseks seda lehte külastama. Praegu on selles FB grupis umbes 100 inimest, aga grupiga saab vabalt liituda. 

"Tuletan ühtlasi meelde, et varsti on käes kvartali lõpp. Kui teie koguduses on võimalik, siis on tore, kui saate nädal enne 13. hingamispäeva misjonivideot näidata."

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat