Teave nädalavahetuse veebi-jumalateenistuste kohta

Avaldatud 28.4.2020

Eeloleval nädalavahetusel on aadressil kogudus.net kaks veebijumalateenistust.

Reedel, 1. mail kell 19.00 algab veebijumalateenistus, kus jutlustab Rein Kalmus teemal "Variseride püünis Jeesusele" (Jh 7:53–8:11). Muusikat teevad Mervi, Kristjan ja Rein Kalmus.

Laupäeval, 2. mail algab veebijumalateenistus kell 11.00 – ikka aadressil kogudus.net. Hingamispäevakoolitundi teemal „Ainult Pühakiri – Sola Scriptura“ viivad läbi Aleksandr Tsugai ja Priit Keel. Teemal „Hommik on tulemas“ (Js 21:11, 12) jutlustab Krõõt Lõbus. Muusikaga teenivad Kompassi koguduse noored, Rein Kalmuse kvartett ja üllatusesineja.

Kõiki ülekandeid saab vaadata ka live.advent.ee lehel või YouTube'i kanalil Adventülekanded.

Kaks üleskutset aktiivselt osalemiseks

Palun filmige oma (perekonna) lühike tervitussõnum telefoniga üles ja laadige see siia

Tervitussõnumeid näidatakse piiblitunni ja jumalateenistuse vahele jääval ajal. Tervitusvideo võib olla ka ilma verbaalse sõnumita.

Filmige video kindlasti horisontaalpildiga ja võimalikult kõrge resolutsiooniga, video pikkus olgu kuni 20 sekundit (võib olla ka lühem), videol võib lehvitada, öelda tervitussõnad, mängida pilli, võib saata ka pildiseeria sellest, kuidas teie peres sel eraldatuse ajal hingamispäeva veedetakse. Kui videol on sõnaline osa, pange tähele, et filmija sõrm ei oleks filmimise ajal telefoni mikrofoni ees ja telefoni peale ei puhuks tuul.

Ülekandemeeskond esitab selle kvartali hingamispäevakooli teema kontekstis üleskutse: palun jagage oma lugusid, mis on seotud Piibli, Piibli lugemise ja usu kasvatamisega. Kirjutage oma kogemus üles ja saatke e-kirjaga aadressil programm@advent.ee. 

Samale aadressile on oodatud pildid selle kohta, kuidas te vaatate veebijumalateenistusi. 

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat