Põhja-Ameerika divisjon palub koguduseliikmeid pühendada üks palvepäev rassivõrdsusele

Avaldatud 15.6.2020, allikas Adventist Review

Põhja-Ameerika divisjoni juhtkond palub kõiki koguduseliikmeid, kogudusi ja tööharusid, et hingamispäeval, 27. juunil palvetataks koos valu ja rassilise ebaõigluse ja ebavõrdsuse pärast Põhja-Ameerikas. Ühiskonnas ja ka koguduses on kasvanud debatt rassismi üle ja sellest tulenevalt kutsutakse üles divisjoni 1,2 miljonit koguduseliiget Bermuudas, Kanadas, Guamis ja Ühendriikides tulema kokku ja otsima palvemeelselt Jumala juhtimist, eriti selles osas, kuidas me suhtume üksteisesse ja kuidas saaksime aidata panna piiri värviliste inimeste vastu suunatud ebaõiglusele.

Kogudusejuhid sõnasid, et soovivad paluda Püha Vaimu, et Ta avaks meie südamed ja kõrvad, nii et me võiksime mõista ja kuulata oma õdesid ja vendi, eriti afroameeriklaste kogukonnas, kui nad jagavad oma valu ja viha, mida on aastate jooksul kogenud. Me soovime paluda andestust ja tahame palvetada kaastunde ja tugevuse pärast, et pidada neid raskeid, kuid nii vajalikke vestlusi, et ka meie kogudus saaks edaspidi paraneda haavadest, mis on sügaval meie usukogukonnas.

Kui tuleme alandlikus palvemeelsuses Tema ette, saame muutuda koguduseks, kellena Jumal soovib meid näha ja kes jõuab ka nendeni, kes meie ühiskonnas on haiget saanud.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat