Florida kuberner kutsus AdventHealth’i ühise nõupidamislaua äärde

Avaldatud 27.7.2020, allikas Adventist Review

Ameerika Ühendriikide osariik Florida on 2020. aasta juulis COVID-19 üks tulipunkte ja samal ajal kui osariigis jätkatakse võitlust pandeemiaga, kutsus Florida kuberner Ron DeSantis AdventHealth’i kaks kliinikujuhti koos teiste tervishoiujuhtidega ühise laua äärde, et arutada pandeemiaga seonduva üle.

AdvenHealth’i asepresident David Moorhead ütles, et praegu ollakse tunnistajaks platoo saavutamisele Floridas. „Ilmselgelt ei suuda keegi tulevikku ennustada, kuid viimase nädala kestel oleme olnud platool, mis on äärmiselt teretulnud.“

AdventHealts on terve selle pandeemia ajal töötanud selle nimel, et kogu süsteem oleks valmis. Organisatsiooni suurim peakorter asub Floridas ja seetõttu on oluline see, kuidas COVID-19-le reageerida suudetakse.

„Meil on praegu võimekus haigusega toime tulla, meil on voodikohad, mille saame vajadusel intensiivravisse viia. Me oleme valmis ja oleme tänulikud, et oleme sel nädalal näinud numbrite tasandumist,“ ütles AdventHealth’i Florida keskuse ambulatoorsüsteemide asejuht Scott Brady.

Pandeemia kõrvalnähe on  see, et paljud inimesed ei otsi abi, näiteks tõsise südamehaiguse või infarkti puhul. Selline haiglate vältimine johtub hirmust ja selle tulemusena on tekkinud tõsiseid terviseseisundeid. Brady rõhutas, et abi otsimisega ei tohi viivitada.

„Märtsis ja aprillis südameinfarktide arv tõusis. Kui südamehaigusega inimene haiglasse tuli, oli tema seisund tõsisem ja ta pidi kauem aega haiglas olema. Me soovime, et tõsises olukorras inimesed tuleksid haiglasse,“ lisas ta.

„Meie töötajad on praegu väga hõivatud. Nad on väsinud. Nad on kõvasti tööd teinud, kuid peavad vastu,“ rääkis Moorhead.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat