Adventistidest vabatahtlikud toidavad ühe päevaga miljonit inimest

Avaldatud 26.10.2008, allikas Adventist News Network

20 aastat oma 35-st eluaastast on Vladimit Gomez elanud Kolumbia Bucaramanga linna tänavatel, võideldes uimastisõltuvusega ja kerjates raha ning toitu.
11. oktoobril oli Gomez aga pea miljoni vajaduses oleva inimese seas Kesk-Ameerikas, kes ei pidanud muretsema, kas nad saavad sel päeval süüa või mitte. Üritusel, mis toimus ÜRO Maailma Nälja Päeval, tegi adventkirik ning ADRA koostööd kohalike omavalitsustega, et tõsta teadlikkust nälja probleemi osas.

Umbes 2 dollari suurused annetused peaaegu miljonilt koguduse liikmelt ja tuhandetelt kohalikelt noortelt tegid Lahkuse ja Kaastunde Päeva võimalikuks enamustes Kesk-Ameerika 17-s kiriku regioonis, ütles ürituse üks korraldaja ning piirkonna noortejuht Bernardo Rodriguez.

Rodriguez ütles, et see ettevõtmine näitas, et Jumala armastuse jagamine läbi heategude on võimsaks vahendiks evangeeliumi kuulutamisel.

Luis Carlos Galan Civic väljakul Bucaramangas kogunesid kiriku juhid, valitsuse ametnikud ja tuhanded vabatahtlikud, et toita enam kui 200 kodutut, kellele jagati ka hügieenivahendeid, lõigati juukseid ning pakuti meditsiinilist abi. See oli üheks paljudest toimumiskohtadest.
„Ma tunnen ennast väga hästi. Ma tunnen ennast uuena,” ütles Gomez.

Santanderi kuberner ja endine Kolumbia siseminister Koracio Serpa ütles osalejatele Bucaramangas, et ta on tänulik kirikule Jeesuse eeskuju järgimise eest.
„Täna hakkan mina ADRA vabatahtlikuks,” ütles Serpa peale seda kui 15 veoautot toiduga lahkusid väljakult, et jagada seda ümbruskonna abivajajatele.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat