Põhja-Ameerika divisjoni vastus USAs Kapitooliumil toimunule

Avaldatud 12.1.2021, allikas Adventist Review

Möödunud nädala sündmused Washington DC-s traumeerisid enamust ameeriklasi ja ehmatasid kogu maailma. Paljud meie koguduse liikmed on 6. jaanuaril Ameerika Ühendriikide Kapitooliumil toimunu osas sügavalt mures. Põhja-Ameerika divisjon (NAD) toetab kõigi inimeste õigust protestida, kuid mõistab kindlameelselt hukka korrarikkujate taunimisväärse teguviisi, milles ilmnes selgesti hoolimatus teiste turvalisuse, demokraatia institutsiooni ja valitsuse diplomaatilise ning korrajärgse ülemineku suhtes.

NADi juhtkond kutsub koguduseliikmeid üles mõtlema palvemeelselt Filiplastele 4:7 üle, kus on kirjas, et samal ajal kui me püüame mõista USAs toimunut, hoiab „Jumala rahu, mis on ülem kui kogu mõistmine, /---/ teie südamed ja mõtted Kristuses Jeesuses”. Sellistel aegadel tunneme vajadust palvetada järgmiste sõnadega: “Üksnes tema on mu kalju ja mu pääste, mu kindel varjupaik, et ma ei kõigu.” (Ps 62:7)

Me tunnistame, et meie koguduse liikmeskond USAs esindab paljudes küsimustes väga erinevaid vaateid. Toetume edasiminekul sellele, et Jumala armastus liidab meid, kui sirutume üksteise ja nende kogukondade poole, kus me elame ja töötame. Andku Jumal meile kõigile rahu, jõudu ja tarkust. Kristuse järgijatena ühendagu meid palve meie kogukondade eest, meie juhtide eest ja selle eest, et Jumala Vaim saaks valitseda.

G. Alexander Bryant, Põhja-Ameerika divisjoni president

Randy Robinson, divisjoni laekur

Kyoshin Ahn, divisjoni peasekretär

Algupärane artikkel on Adventist Review kodulehel.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat