Ivo Käsk jätkab UI-s magistriõpet

Avaldatud 11.2.2010, allikas Meie Aeg

Eesti Liidu noortejuht ning Kuressaare koguduse pastor Ivo Käsk osaleb Heidelbergis kahenädalasel Euroopa diakooniaõpetamise ja uurimisega seotud ülikoolide võrgustiku ühisel õppesessioonil.

Ivo jätkab Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Usuteaduste Instituudis (UI) oma magistritöö tegemist diakoonia ja sotsiaalteenuste magistriõppes, millega ta alustas juba 2007. aasta sügisel, kuid mis aasta hiljem pooleli jäi. Möödunud aasta lõpust sai õppetöö uuesti käsile võetud ning Ivo ise loodab, et käesoleva aasta sügiseks saab magistritöö kaitstud.

Möödunud kolmapäeval sõitis Ivo koos UI grupiga Heidelbergi kahenädalasele ülikoolide võrgustiku ühisele õppesessioonile. “Võrgustikku kuuluvad Saksamaalt Rubrecht-Karls-Ülikool Heidelberg'is, Protestant University of Applied Sciences Darmstad'is, Protestant University of Applied Sciences Freiburg'is, Protestant University of Applied Sciences Reutlingen-Ludwigsburg'is, Diakonia-Ammattikorkeakoulu Soomes, Diakonhjemmet University College Oslo's, Uppsala Ülikool Rootsis ja EELK Usuteaduse Instituut Tallinnas, Eestis,” selgitas Ivo enne ärasõitu.

Peale Newbold kolledzit Kuressaare kogudust teenima tulnud noor pastor on ka oma magistritöö teema sidunud Saaremaaga. “Magistritöö teemaks on arendusplaan toetatud elamise teenusega seotud sotsiaaleluruumide arendamiseks kodututele Saaremaal,” selgitab Ivo, kes on alates 2006. aasta veebruarist juhtinud sotsiaalse rehabilitatsioonikeskuse Kuressaare varjupaika.  

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat