Peakoosolek 2010: Kirjaliku Piiblikursuse aruanne

Avaldatud 9.8.2010, autor Olev Uuk

Kirjaliku Piiblikursuse töö on muutunud selleks aruande perioodiks tööks väikese grupiga. Igal nädalal on keskmiselt 4…5 inimese vaja vastata. Samas usun, et töö üksikutega pole vähem tähtis, kui seista sadade ees või olla osaline kümnete ristimisel.

Kuigi sellel ajavahemikul saime käima ka intrneti variandi pole erilist elavnemist märgata. Mõnekümnest registreerunust on reaalselt saanud osalejad kümnest inimesest ja ainult kaks neist on mõne kursuse kõik teemad läbinud ja lisagi palunud. Neti kaudu on läbitav ka seria “Piibel alkohoolikutele” , mis on väga populaarne juhuslike külastajate seas, kuid enamik ei astu õppeprotsessi. Neti loodetav kasu ongi ehk selles, et iga meie lehele sattunu saab vabalt materjaliga tutvuda ükskõik, kas mõnd teemat või kogu komplekti uurida ka anonüümseks jäädes. Registreeruda on tarvis siis, kui keegi soovib oma vastustega saada vastu tagasisidet või lisamatrjale.

Kirjalikul Piiblikursusel osales viimasel kolmel aastal 2007 - 2009 meie kursustel 81 kirjutajat + 10 neti teel tegijat kokku 91 inimest.

Erinevaid teemamaterjale saatsime kolme aasta jooksul välja postiga 1309 + e-postiga 82 seega kokku 1391 erinevat õppematerjali.

Kursuse lõpetanuid on olnud 35 + 2 neti teel lõpetanut seega 37.

Raamatuid - brožüüre on lisaks saadetud 21. Ristimise kohta on lisa küsinud 8 inimest ja kümnise kohta 5.

Kahjuks on ka lõpetanute arv eelmise perioodiga võrreldes vähenenud 113 – nelt 35- le , aga usun, et ka üks inimene on Jumala silmis väärt Trema poja ohvrit ja seega ka meie tööd. Kui Jumal lubab, tahame olla valmis vastama igale kirjale ja soovile kõigi meie käes olevate materjalide ja vahenditega, mis aga kõige olulisem isikliku osavõtlikkusega. Igal otsijal peab olema võimalus leida tee Jeesuse, kui isikliku Päästja juurde.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat