Laupäeval on kogudustes misjonipäev

Avaldatud 15.4.2011, allikas Meie Aeg

Hingamispäeval, 16. aprillil, peetakse Eesti adventkogudustes kolmandat aastat misjonipäeva, mille tarbeks on välja antud uus raamat ja kõlab üleskutse, et koguduseliikmed neid oma sõpradele ja tuttavatele kingiks.

"Juba kolmandat aastat on misjonihingamispäeva jaoks valitud üks raamat – 2009. aastal oli selleks Ellen White raamat „Ajastute igatsus“ (või venekeelne „Деяния апостолов“); eelmisel aastal Loron Wade „Kümme käsku“; sel korral on misjoniraamatuks Doug Batchelori poolt kirjutatud „Jeesuse jalge ees: Maarja Magdaleena evangeelium“,“ selgitab kogudustele saadetud ringkirjas liidu president David Nõmmik.

Uus raamat on kogudustes üle Eesti juba olemas ning hingamispäeval kõlab kutse, et inimesed, või kokkuleppel kogudused kollektiivselt, need välja ostaksid ja siis oma lähedastele laiali jagaksid.

Tegemist on raamatuga, mis „toob meieni Jeesuse elu tähtsaimad sündmused ja õpetuse olulisemad tahud Maarja Magdaleena silme läbi,“ kirjutavad raamatu tõlk Kärt Vahtramäe ja toimetaja Mervi Kalmus.

„Maailm, milles elame, väärtustab lugusid – igaühe päris oma ja isiklikku kogemust. Seetõttu on autor jaganud raamatu kaheks osaks – jutustuseks ja jutluseks. Jutustuse osa räägib dramaatilistest sündmustest Maarja elus ja tema kogemustest just nii, nagu need võisid tegelikult sündida. Kõik need sündmused on põimitud lugudega Jeesuse elust, nagu evangeeliumid seda kirjeldavad. Jutluse osa keskendub peamistele õppetundidele, mida Maarja lugudest õppida võib,“ kirjutavad Kärt ja Mervi.

Aprillikuu jooksul on raamatu misjonihinnaks 1.50€.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat