Ülestõusmispühade tervitus Balti uniooni presidendilt

Avaldatud 22.4.2011, autor Valdis Zilgalvis

Kallid vennad ja õed Kristuses, Jeesuse ülestõusmine on Tema maise elu ja kannatuste suureks finaaliks. Sellest ühest sündmusest voolavad meie ellu aina uued õnnistused. Peetrus räägib meile seitsmest õnnistusest, mis tulevad Jeesuse Kristuse ülestõusmisest:

„Kiidetud olgu Jumal, meie Issanda Jeesuse Kristuse Isa, kes oma suurest halastusest on meid uuesti sünnitanud elavaks lootuseks Jeesuse Kristuse ülestõusmise läbi surnuist, kadumatu ja rüvetamatu ja närtsimatu pärandi saamiseks, mis on taevas talletatud teile, keda usu kaudu Jumala väes hoitakse päästeks, mis on viimsel ajal valmis ilmuma. Sellest päästest te rõõmustate üliväga, ehkki praegu peate mõnda aega kurvastama mitmesugustes kiusatustes, et teie usk läbikatsutuna leitaks palju hinnalisem olevat kullast, mis on kaduv, ent mida siiski tules läbi proovitakse, ja oleks teile kiituseks, kirkuseks ja auks Jeesuse Kristuse ilmumisel.“ (1. Peetruse 1:3-7)

Siin on loetletud uussünd, elav lootus, kadumatu pärand, jumalik vägi, rõõmustumine kannatustes, tõeline usk ja Kristuse teine tulemine. Kõik need õnnistused on olulised meie elus.

Meie lootus ei ole surnud Päästjal, vaid elaval. Kuna Tema elab, võime ka meie sinuga elada.

Nautigem neid õnnistusi ja jagagem oma usku Jeesuses Kristuses.

Jaga Facebookis
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat