Hingamispäevane annetus korjatakse seekord Kuressaare palvela toetuseks

Avaldatud 8.6.2011

Tuleval hingamispäeval, 11. juunil, kogutakse annetus Eesti adventkogudustes liidu juhatuse otsusel Kuressaare palvela remondi- ja ehitustööde toetuseks. Alljärgnevalt toome ära Kuressaare adventkoguduse pastori Ivo Käski kirja kogudustele:

11. juuni hingamispäeval kutsub meie koguduste Eesti liidu juhatus (oma 18. mai koosoleku otsusega) teid kõiki koguduste hommikusel jumalateenistusel kogutavate annetustega mõtlema meie, saarlaste, kogudusemaja ehitustööde peale. Nõnda siis kirjutame asjast lähemalt.

Kuressaare Adventkoguduse hoone on 1960ndail valminud selle aja tüüpilise eramu stiilis maja. Kogudus sai selle tagasi oma omandisse 1993. aastal ning jumalateenistused toimuvad siin 2005. aasta septembrist. Kuna kogudusemajana vajas hoone esinduslikumasse vormi viimist ning kaasajastamist, alustas kogudus 2009. aasta kevadel maja renoveerimist.

Tööde 1. etapis vahetati kogudusemaja katus. Lisaks laoti uued 2. korruse otsa- ja väljaehituse seinad ning paigaldati kõik uued kandekonstruktsioonid.
2009. aasta septembris alustati uue esikutiiva ehitamisega. Uus esikutiib lisab kogudusemajale soliidsema sissekäigu, avarama fuajee ning vajalikud sanitaarruumid. Nüüdseks on juurdeehitus kasutuses, ehkki siseviimistlustööd alles käivad. Juurdeehituse välisfassaad on soojustatud, kuid ootab alles laudisega katmist. Hetkel on käimas trepiehitus.
Neil päevil kogume vahendeid kogu hoone fassaaditöödeks, milleks on akende vahetamine allkorrusel, akende hankimine ülakorrusele, hoone vana osa soojustamine ja katmine ning juurdeehituse katmine laudisega. Vajame vajalike materjalide hankimiseks arvestuslikult veel € 6000. Nii palju töid, kui võimalik, püüame ära teha koguduse liikmete ja sõprade hea tahte jõul.

Oleme nüüd pöördunud teie poole palvega meid nende vahendite kogumisel aidata. Hingamispäeval, 11. juunil teevad seda koos kõik Adventkogudused Eestimaal. Kui sul ei ole võimalik siis panustada, saab seda teha igal ajal oma koguduse kassapidaja kaudu või ülekandega koguduste liidu või Kuressaare koguduse pangaarvele.

Kui te kogute koguduses neid vahendeid, on meil ka kolm palvesoovi, milles me palume teid meiega ühinema:
Me palume erilist õnnistust paarile inimesele ja perekonnale, kes on olnud meie ehitustööde regulaarsed toetajad.
 Me palume, et Jumal õnnistaks meie koguduse liikmeid jõuga need tööd lõpule viia ning vahenditega, mida ohverdada.
 Me palume, et meil oleks tarkust neid töid arukalt ja tulemuslikult korraldada.

Täname teid toetuse, kaasamõtlemise ja eestpalvete eest!
Jumala armu ja rahu soovides, Kuressaare Adventkoguduse nimel,

Ivo Käsk
Kuressaare koguduse pastor

P.S. Et jälgida ehituse kulgu ning vaadata fotosid, liitu Facebook’is kogukonnaga „Kuressaare kogudusemaja ehitus“.

Info pangaülekanneteks:
Seitsmenda Päeva Adventistide Kuressaare Kogudus
SEB: 10602007642008
Selgituseks: „Ehituseks“

Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit
SEB: 10152001624006
Swedbank: 221014526854
Selgituseks: „Kuressaare ehitus“

Jaga Facebookis
Vaata lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat