Maailma adventraadio tunnustab Rootsi raadio töötegijaid

Avaldatud 9.5.2012, allikas TEDNews

Rootsi raadiotöötajad Siv Molin ja Anne-Maj Sandström pälvisid 30. aprilil Maailma adventraadio (Adventist World Radio – AWR) autasu. AWR-i asepresident Greg Scott andis autasud üle Gothenburgis aset leitnud neli päeva kestnud Rootsi ja Norra raadiotöötajatele korraldatud seminari lõpus.

Kommenteerides raadiotöö olulisust sellistes sekulaarsetes riikides nagu Rootsi, ütles Greg Scott: „See on misjonipõld, mis on sarnane ükskõik millise riigiga 10/40 piirkonnas. Inimesteni jõuda nendes kogukondades on sama keeruline, kui jõuda islamiusulisteni.“

Nii Siv Molin kui ka Anne-Maj Sandström on olnud raadiotöö pioneerideks Rootsis. Siv Moline, kes sai 80-aastaseks möödunud aastal, on jätkuvalt aktiivne radiotöös Stockholmis ja ta on täis entusiasmi evangeeliumi levitamisel raadio kaudu.

„Ma ei tea, kas ma olen seda väärt,“ ütles Siv Molin, kui tea kutsuti rahva ette, et talle aukiri üle anda. Hiljem ütles ta, et selline tunnustus tuli talle täieliku üllatusena. Ta tunnistas, et oli kahelnud, kas ta peaks sellele koolitusele üldse tulema, kuid tunnustuse pälvimine tekitas talle loomulikult suurt rõõmu.

„Kujutada vaid, et ma oleksin jäänud koju ja sellest ilma jäänud,“ ütles ta suure naeratusega.

Anne-Maj Sandström töötab raadios Gothenburgis. Ta on kogenud vähest tuge raadiotööle, näinud selles tööharus tõuse ja mõõnasid, kuid läbi selle kõige on ta ustavalt teeninud oma kogudust ja kogukonda. „Te olete olnud hämmastavalt ustavad,“ ütles Greg Scott aukirju üle andes.

Mõlemi raadiotöötaja aukirjal oli kirjas: „Enam kui 33 ennastohverdava, ustava ja pühendunud raadiotöö aasta eest Rootsis.“

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat