Misjonipäeva üleskutse

Avaldatud 12.4.2013, allikas Meie Aeg

Sel hingamispäeval, 13. aprillil, on Eesti adventkogudustes taaskordne misjonipäeva, mille tarbeks on valminud uus raamat "Suur Lootus", kokkuvõtlik versioon raamatust "Suur Võitlus". Alljärgnevalt avaldame koguduste liidu presidendi David Nõmmiku pöördumise kogudustele.

Viia lootust igasse kodusse.
Suurimaks väljakutseks kogudusele on Jeesuse sõnad, öeldud peaaegu 2000 aastat tagasi: “Minge siis ja tehke jüngriteks kõik rahvad …” (Mt. 28:19). Selle korralduse alusel on meie ülemaailmne Kogudus valinud uue perioodi teemaks “Viia lootust igasse kodusse”.

Iga päev näeme hea ja kurja vahelist võitlust meie ühiskonnas, valitsustes ja erinevates organisatsioonides. Vaen ja sõjad rahvaste vahel kestavad edasi ja inimesel ei ole sellele lahendust. Isiklikud võitlused võideldaksse aga inimeste meeltes ja südametes.

Me oleme ümbritsetud mõistetamatute tragöödiatega. Suured õnnetused, mis nõuavad tuhandete inimeste elu, annavad põhjust tõsiseks mureks. Iga päev sureb, saab haavata või seisab silmitsi kannatustega, mis on põhjustatud tõsistest terviseprobleemidest, suur hulk inimesi. Need sündmused puudutavad iga perekonna elu. Inimesed otsivad lootust ja kindlust. Mitmed ei tea veel, et tõelist lootust võib leida vaid Jeesuses Kristuses.

Me kutsume kõiki oma koguduse liikmeid ühinema ülemaailmse misjonipäevaga, et tuua lootust Kristuses igasse kodusse jagades raamatut “Suur Lootus”.  “Suur Lootus” on adaptsioon Ellen G. White’i Ajastute konflikti seeriasse kuuluvast raamatust “Suur Võtslus”. See paigutab kõik - meie elu, kannatused, patuprobleemi, Jumala lahendused jne - suure võitluse konteksti, näidates, kuidas Jumala armastus juhib ajalugu, kujundab meie maailma ja saavutab lõpliku võidu.

Misjonipäeva, mis on meie kalenderplaani kohaselt 13. aprillil, eesmärk on pakkuda igale koguduseliikmele võimaluse kinkida raamat “Suur Lootus” vähemalt ühele oma lähedasele, sõbrale või tuttavale. Soovitame panna iga raamatu vahele lehekese infoga kohaliku koguduse kohta, et küsimuste või huvi korral oleks võimalus ühendust võtta.

Vennaliku tervitusega,
David Nõmmik
AKEL’i pastor/esimees

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat