"Laupäeva õhtu" läbis mõned muudatused ja on eetris 7. detsembril

Avaldatud 1.12.2013, allikas Meie Aeg

„Laupäeva õhtu“ on saade, mis kasvas välja ühest ideest mõtiskleda veidi adventistliku identiteedi üle – iga kuu üks tund. Nüüdseks on algsest mõttest saanud sootuks laiem ja mitmetahulisem projekt. Praeguseks on linti võetud kolm saadet: oktoober, november ja eile, 30. novembril lindistati detsembri saade. Esimesed kaks on advent.ee lehel ka üleval, detsembri saade jõuab vaatajateni laupäeval, 7. detsembril.

„Laupäeva õhtu“ on üles ehitatud intervjuudele ja uudisklippidele, vaatluse alla võetakse möödunud kuu tegemised ja tööreisid ning vaadatakse veidi eesootavasse, igas saates uuritakse põgusalt adventkoguduse ühte põhitõde, oma osa on adventkoguduse Eesti liidu esimehe pöördumisel.

Jõulukuu saate pikemad usutlused on järgmistel teemadel: Trans-Euroopa divisjoni seminarist ja aastakoosolekust intervjuu Mervi Kalmusega, jõuluteemaline vestlus Inge Kulbi ning tema lapselaste Heldi ning Älis Kulbiga ja koguduse kolmanda põhitõe (Isa) arutlus Heino Luku ning Annemai Noorkõivu seltsis.

Alates detsembrist on saatejuhid Kärt Vahtramäe ja Toomas Lukk, pildi režii, montaaži ja heli eest vastutab Indrek Ploompuu, kelle abilised on Artur Sinipalu, Oliver Pant ja Priit Toome. Saate toimetaja on Averonika Beekmann. Saadet filmitakse Tartu adventkirikus.

Siiani on saadet tehtud sellise korraldusega, et materjal lindistatakse nädalajagu varem ja hiljem riputatakse advent.ee kodulehele, ent alates 2014. aastast viiakse läbi muudatus: 4. jaanuaril läheb uue aasta esimene „Laupäeva õhtu“ eetrisse otse – kell 19.00 Tartu adventkirikust. Kel on oma koguduses laupäevaõhtune koosolek, planeerige saate ühisvaatamine – saade kestab üks tund. Kel veel ei ole koosolemist, siis „Laupäeva õhtu“ ühisvaatamine on selle korraldamiseks hea põhjus. „Laupäeva õhtu“ on hea võimalus kena ja sisuka laupäeva õhtu veetmiseks ning adventkoguduse tegemistele kaasamõtlemiseks ja -rääkimiseks.

Jaga Facebookis
Vaata lisaks
Loe lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat