Jõulukuul raamatud soodushinnaga ja teisi kirjastusuudiseid

Avaldatud 6.12.2013, allikas Meie Aeg

Detsembris saab adventkoguduse raamatuid osta soodsama hinnaga kui tavaliselt. Veel täna maksab 2014. aasta Meie Aja elektroonilise versiooni aastatellimus 9,90 eurot 15 euro asemel.

1.–24. detsembril on advent.ee e-poes peaaegu igal päeval uus toode, millel on hea pakkumine vaid kolmel järjestikusel päeval. Praegu on soodushinnaga pakkumises raamat „Paaridele“, mis maksab 9,90 asemel 5,90 eurot. Raamat on sellest, kuidas saavutada õnnelik ja stabiilne suhe, mis kannaks läbi erinevatest eluperioodidest. Probleemid, mis paare elus tabavad, pole suhte loomise, laste kasvatamise ja vananemise ajal ühesugused. See on praktiline raamat, mis võib olla kaaslaseks kogu eluteekonnal, sest see hõlmab partnerite elu ja suhteid kurameerimise ajal väärika vanaduseni. 

Uut pakkumist uuele raamatule on oodata pühapäeval, 8. detsembril.

Detsembri alguses tuli teade meie koguduse esimesest e-raamatust, lasteraamat „Kuldtäht Ericule“ maksab 3,90 eurot. Ent kes soovib paberraamatut, ei pea ka ilma jääma, sest veel sel aastal tuleb trükist ilusate värviliste piltidega paberraamat, mille sisu on järgmine: Eric Taylor on esimese klassi poiss, kes vajaks koolis õppides abi ja tuge, kuid kahjuks ei ole õpetajal tema jaoks just kuigi palju aega ning Ericule öeldakse, et ta peab jääma ka teiseks aastaks esimesse klassi. Seda kuuldes kutsuvad Ericu kasuisa vanemad poisi suvevaheajaks enda poole, et teda õppimises aidata, nii et Eric saaks sügisel teise klassi minna. Õppimine edeneb päris kenasti, kuid sügisel selgub, et Ericu perekond peab kolima teise piirkonda ning seetõttu jääb Eric terveks kooliaastaks koos vanaema, vanaisa ja tädi Caroliga vanasse koolimajja elama. See aasta toob endaga kaasa erinevaid kogemusi ja mitte ainult koolitarkust, samuti leiab Eric endale palju uusi sõpru ning oma elu suurima sõbra – Jeesuse.

Praegu tegutseb kirjastusosakond selle nimel, et uue aasta alguses näeks trükivalgust teinegi raamat lastele – pildipiibel värvimiseks.

Viimane täiskasvanute lugemisvarasse kuuluv, Jim Hohnbergeri raamat „Kutse vaikusse“ on samuti adventkoguduse e-poes saadaval, seda saab osta ka Apollo raamatupoodidest. 

Seitsmenda päeva adventistide koguduse Eesti liidu kirjastusosakond annab raamatud välja IVA nime all. Nime valikul lähtuti sellest, et iva on üks Igavesti Vahva Asi, ja samuti sellest, et kirjastusosakonna sooviks on kirjastada ainult neid teoseid, millel tõeline iva sees on. Värsketest raamatustest ja töösolevatest projektidest saab jooksvalt teada IVA Facebooki leheküljel.

Jaga Facebookis
Loe lisaks
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat