Impact Tallinnas

Avaldatud 20.3.2014, allikas Meie Aeg

Koolivaheaja nädalal olid kõik noored üle Eesti ja ka Lätist ning Leedust oodatud Tallinnasse Impactile. „Impact“ on inglisekeelne sõna, mis tähendab mõjutamist ja selle loosungi all on noorteüritusi korraldatud väga erinevates riikides. Impacti eesmärk on viia koguduse noortetegevus linnatänavatele, inimestele lähemale.

Tallinna Impacti üks korraldajaid, Balti uniooni noortejuht Ivo Käsk vastas küsimusele, mida noored nädala sees teinud on, et on tehtud kõike seda, mida reklaamiti, et tegema hakatakse. „On olnud palvused, oleme õppinud vajalikku: kuidas luua inimestega kontakte, kuidas suhelda, hirmudest oleme rääkinud: miks need on ja igaüks mõtles, mis hirmud tal on ja kuidas nendega tegeleda. Kuidas rääkida oma lugu Jumalaga,“ loetles Ivo erinevaid tegevusi.

Teisipäeval oli Impacti telk adventkoguduse kirikumaja ees Mere puiesteel, kolmapäeval ja neljapäeval oldi telgiga Tammsaare pargis.

Telgis on diivan, millel inimesed saavad jalga puhata. „See on hingamispäeva diivan, kuhu kutsutakse inimesi puhkama, räägime puhkusest ja hingamispäevast, jagame sooja teed,“ kirjeldas Ivo. „Meil on palvepunkt, kus inimesed saavad oma palveid kirja panna ja nende eest palvetatakse, palveid saab lennutada õhupalliga taevasse. Oleme inimestega ka koos palvetanud.“

Igal õhtul minnakse koos staapi – Järveotsa gümnaasiumisse, kus räägitakse päevast, palvetatakse, jagatakse kogemusi ja lauldakse.

Impact lõpeb laupäeval. Siis on plaanis puhata, kuulata kontserti, jagada kogemusi ja võtta osa piibliviktoriinist, mis sel aastal on Johannese evangeeliumi ja Johannese kirjade peale.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat