LIFEconnecti otseülekannete seeria kutsub osalema

Avaldatud 26.3.2014, allikas Meie Aeg

Eeloleval nädalavahetusel võõrustab adventkogudus Eestis esmakordselt üle-euroopalist evangeelsete otseülekannete projekti pealkirjaga LIFEconnect Stream. Paljudele on tuttav lehekülg lifeconnect.ee, kus saab erinevate teemade lõikes kirjutada oma mõtteid, jagada retsepte, postitada vahvaid pilte või videoid. Eestikeelsel leheküljel saab praegu jooksvalt lugeda Piibli järjestikuste peatükkide põhjal kirja pandud mõtteid. See ettevõtmine oli vastus ülemaailmse adventkoguduse presidendi kahe aasta tagusele üleskutsele lugeda iga päev üks peatükk Piiblist – terve kogudus ühes rütmis.

LIFEconnect Stream on kodulehest edasi arendatud üritus, mis rändab Trans-Euroopa erinevates riikides. Tegemist on kolme õhtu otseülekannete evangeelse seeriaga, mida oodatakse vaatama-kuulama kas kohapeale või siis arvutiekraani ette oma kodus või suurelt ekraanilt oma koguduses.

Programm on üles ehitatud väikestele osadele, mille seas on tervisesõnum, tänavaintervjuud, viktoriin, vestlus, päeva sõnum ja muud. Põhisõnumiga astub üles TEDi kommunikatsioonijuht, teoloogia- ja antropoloogia professor Miroslav Pujic, kes on LIFEconnecti kaubamärgi ellukutsuja ning arendaja.

LC Stream algab Tallinnas reedel, 28. märtsil kell 19.30 kohapeal – Tallinki hotellis aadressil Sadama 11 – otseülekande jälgijatele algab programm 20.00 ning kestab kuni 21.30. Ka laupäeval, 29. märtsil oleme samas hotellis ja algusajad on samad, ent pühapäeval, 30. märtsil läheb kogu programm eetrisse juba Viru hotelli konverentsisaalist. Teemad, mida käsitletakse, on päevade kaupa jagatud nii: reedel, 28. märtsil "Kuidas tulla toime korruptsiooniga?"; laupäeval, 29. märtsil "Kas ma peaksin andestama inimesele, kes on mulle haiget teinud?"; pühapäeval, 30. märtsil "Maailma lõpp. Kas tõesti?"

LC Streamile on kohapeale hotelli konverentsisaali oodatud kõik, kes tulla soovivad – seal algab programm 19.30. Kuna tegu on evangeelse õhtuga, kus on vahetu õhkkond, meeldiv seltskond ning ka suupistete laud, olete teretulnud kaasa kutsuma ka sõpru-tuttavaid, või jagama nendega aadressi live.advent.ee, millel otseülekannet näha saab.

LC Stream on interaktiivne programm, mille jooksul saab kõnealuste teemade kohta sõna sekka öelda ka arvuti tagant, kuna kohapeal on programmi moderaatorid, kes vaatajatega suhtlevad ning nende küsimustele vastavad.

Lifeconnect.ee aadressil kirjutab sel nädalal Piibli peatükkide põhjal (Jesaja raamat) Pärnu ja Rapla adventkoguduse pastor Rein Kalmus. Otseülekandeid märtsi viimasel nädalavahetusel saab vaadata aadressil lifeconnect.ee või live.advent.ee.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat