Aprilli Meie Ajas

Avaldatud 14.4.2014, allikas Meie Aeg

Aprilli Meie Aja üks kesksemaid artikleid paneb mõtlema koguduse organisatsioonile, võimule ning Vaimu andidele ja nende kasutamisele. „Seega ei muuda Jeesuse koguduses kedagi liidriks ametisse ordineerimine, tiitel ega positsioon, vaid inimese elu kvaliteet ja tema – nii mehe kui naise – soov olla kõigist vähem tähtis. Jeesuse eeskujul muutusid põlatud mõisted teenija ja ori hiljem apostelliku ja pastoraalse juhtkonna kirjelduse osaks,“ kirjutab artikli autor Darius Jankiewicz.

Marge Randlepp usutles Pererubriigi tarvis Tallinna I koguduse organiseeritud pereseminari läbiviijaid, abielupaari Meelis ja Karmen Maikalu.

Ajakirjas on ka Impacti piibliviktoriin: kes käis kohal, saab küsimusi meelde tuletada; kes ise Tallinnasse ei jõudnud, saab nüüd oma teadmised proovile panna. Uurimisaineks oli Johannese evangeelium ja Johannese epistlid.

Ly Kaasik vestles Trans-Euroopa divisjoni kommunikatsioonijuhi dr Miroslav Pujiciga. Alla Nõmmik kirjutab Terviserubriigis värske õhu olulisusest. Tiina Iskala mõtiskleb Kasvamise rubriigis, kas me peaksime end teistega võrdlema ja kuidas selline tegevus meile mõjuda võib.

Epiloogis kutsub Pille Põldaru meid üles osalema kogudusetöös, Jumala viljalõikusel.

Need ja teised teemad aprilli Meie Ajas. Ajakirja saab osta adventkogudustest üle Eesti või advent.ee e-poe vahendusel. Saadaval on ka ajakirja pdf-variant, mis on hea võimalus välismaal elavatele tellijatele.

Meie Aja maikuu number ilmub 10. mail. 

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat