Ülestõusmispüha lastehommik Tallinnas

Avaldatud 22.4.2014, autor Ly Kaasik

20. aprillil toimus Tallinna adventkirikus ülestõusmispüha puhul lastehommik, kuhu olid oodatud nii oma koguduse lapsed kui ka nende sõbrad.

Saabudes said lapsed „magusa“ käepaela ja tervituseks puuvilju. Ly ja Meelis olid ette valmistanud huvitavaid mänge ning põnevust ja laste rõõmsat naeru jagus pikaks ajaks. Marju abiga korraldati lauluvõistlus, kus iga laps sai oma lauluga Taevaisa kiita.

Et vahepeal natuke jõudu koguda ja puhata, saime kõik koos osa pidusöögist, mida lapsed olid kaasa toonud. Kui kõht täis, siis oli aeg veel parema toidu juurde asuda. Nimelt rääkisid Kristiina ja Ruth põneva loo Jeesuse ülestõusmisest. Et lastel oleks hea sõpradele Jeesusest rääkida, meisterdasime koos Evelini ja Annelyga ilusa sõnadeta raamatu. Kuldne lehekülg tähistas taevakodu, kus Jeesus meid ootab; must pattu, mis meid Temast lahutab; punane Jeesuse verd, mis meie eest on valatud; valge puhast südant, kui me Jeesuse oma sõbraks võtame; ja rohelised kaaned meie kasvamist. Kasvamine saab toimuda siis, kui me igal päeval palvetame, Piiblit loeme, tunnistame ja oma eksimused andeks palume.

See oli tore hommik nii lastele kui ka nende vanematele, kes kaasa tulid. Lapsed said sõpradega koos olla ja leidsid ka uusi tuttavaid. Kindlasti toimub selliseid lasteüritusi veel. Aitäh korraldajatele ja aitäh ka vanematele, kes oma lapsed kohale tõid!

Jaga Facebookis
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat