Brasiilia adventistid valmistuvad MMi-aegseks evangeeliumitööks

Avaldatud 10.6.2014, allikas Adventist News Network

Sel nädalal, kui miljonite tähelepanu koondub Brasiiliasse jalgpalli maailmameistrivõistlustele, on kohalikul Seitsmenda Päeva Adventistide Kogudusel plaan teenida jalgpallifänne evangeeliumitööga.

Brasiilia adventistide sõnul kannab nende üritus nime Brasiilia Lootus ja selle eesmärk on minna kaugemale kui brošüüride jagamine või suveniiride müümine.

Jalgpalli MM algab 12. juunil ja siis oodatakse sadu tuhandeid inimesi paika, kus jalgpall on kõrges hinnas.

Adventkogudus Brasiilias organiseerib noorte osavõtul üritusi kõigis 12 linnas, kus matšid toimuvad. Staadionide juures jagatakse vett, antakse kontserte ja pannakse üles tervisenäitusi. Turismieriala õpilased jagavad infot oma linna kohta. Samuti plaanitakse osaleda veredoonorluse kampaanias.

Adventistid jagavad ka kirjandust: üks miljon eksemplari adventistist evangelisti Alejandro Bullóni raamatut „Ainus lootus“ ja ajakirju seksiturismi ohvritest – see on Lõuna-Ameerika divisjoni vägivalla teadvustamise kampaania „Breaking the Silence“ tänavuaastane teema.

Lõuna-Ameerika divisjoni noortejuht Areli Barbosa sõnas, et koguduse tegevused on suunatud teenimiseks, mitte MMi teotamiseks.

„On oluline rõhutada, et meie tegevused ei too inimesi staadionitele ega reklaami jalgpalli,“ ütles Barbosa. „Me tunneme rõõmu suurepärasest võimalusest rääkida Kristusest erinevatel viisidel.“

Adventkogudus Brasiilias algatab ka online palveüleskutse, mille raames palvetatakse MMil osaleva 32 riigi eest. Brasiilia Lootuse meeskond määrab igale päevale ühe riigi ja palvetatakse selle elanike ning sealsete adventkoguduse organisatsioonide ja projektide eest.
Palvekampaania algab 12. juunil ja selle leiab siit ja siit.

Ülemaailmse adventkoguduse noortejuht Gilbert Cangy avaldas Brasiilia Lootuse korraldajatele tunnustust, öeldes, et noorteosakonnal on tavaks kasutada suurte rahvusvaheliste ürituste ajal tekkivaid võimalusi teenimiseks.

„Olgem julged palvetama, et sõnumi kuulutamisele võiks avaneda palju uksi ja et me saaksime kõiki võimalusi maksimaalselt kuulutamiseks kasutada,“ ütles Cangy. „Maailmameistrivõistlused annavad meie noortele võimaluse kuulutada looval moel Jeesusest ja omal ajal kuulutab taevas nende igavesest mõjust inimeludele.“

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat