Ülemaailmse adventkoguduse finantsjuht annab ressursside majandamise osas nõu

Avaldatud 8.9.2014, allikas Adventist News Network

Seitsmenda Päeva Adventistide Kogudus korraldab septembri lõpus kogudusejuhtidele ja -liikmetele seminari piibellikest põhimõtetest ressursside planeerimise ja majandamise teemal.

Üleilmse koguduse online-konverents toimub 19. kuni 21. septembrini, selle ametlikud keeled on inglise, prantsuse, portugali ning hispaania keel.

Ressursside osakonna direktor Erika Puni (pildil) ütles, et konverents annab võimaluse lõimida kristlik majandamine jüngriks olemise arengusse.

„Koguduse kasvades on harimine majandamise valdkonnas osa inimeste eest hoolitsemisest,” ütles Puni.

Peamine teema selles osakonnas on isiklike finantside majandamine ja kümnis. Puni kirjeldas kümnist mitte maksvaid koguduseliikmeid nii: nad pigem unustavad kui ei usu seda põhimõtet.

Septembri konverentsil käsitletakse erinevaid teemasid, alates majandamise valdkondadest, kaasa arvatud eelarvest, kuni rikkuse ja kristliku eetikani.

Konverents toimub koguduse peakorteris ja seda kantase üle internetis.

Kõnelejate seas on koguduse president Ted N. C. Wilson, asepresidendid Pardon Mwansa ja Ben Schoun, Inter-Ameerika divisjoni president Israel Leito ja Andrewsi seminari professor JoAnn Davidson. Konverentsil on kavas töötoad, paneeldiskussioonid ja küsimuste-vastuste osa, on ka jumalateenistus ja muusikaesitused.

See on esimene omataoline üleilmne konverents. Kogudusejuhtide sõnul annab tehnoloogia võimaluse kasutada koguduse kodulehekülge suuremamahuliseks koostööks ka tulevikus.

Rohkem infot konverentsi kohta ja registreerida online-konverentsile saab siin.  

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat