ADRA teeb ebola leviku tõkestamiseks koostööd nelja organisatsiooniga

Avaldatud 10.9.2014, allikas Adventist News Network

Adventkoguduse arengu- ja katastroofiabi organisatsioon ADRA teeb koostööd koguduse teiste organisatsioonidega, et annetada veel 142 000 USA dollari väärtuses meditsiinivahendeid Lääne- Aafrika piirkondadele, kus levib ebola viirus.

ADRA teatas nädala alguses, et teeb koostööd organisatsiooniga GlobalMedic, et transportida 55 000 USA dollari väärtuses varustust Waterloo adventhaiglasse, mis asub Sierra Leones.

Koostööd tehakse ka Loma Linda ülikooliga, organisatsioonidega Adventist Health International ja Adventist Health Ministries, et tagada 92 000 USA dollari väärtuses tehnikat ja varustust Cooperi adventhaiglale Libeerias.

Abi osutatakse ka Libeeria terviseministeeriumile.

Varustuse hulka kuulub isiklik kaitsevarustus nagu kummikindad, näomaskid, isolatsoonikitlid ja eraldavad telgisüsteemid.

„Me jätkame tööd ebola tõkestamiseks ja meie peamine eesmärk on hoida ära haiguse edasine levimine,” ütles ADRA Internationali president Jonathan Duffy. „Me soovime kaitsta oma töötajaid, parandada ravivõimalusi, mida nad inimestele pakuvad, ja harida kogukonda. Meie asutustele Lääne-Aafrikas on meie abi hädavajalik.”

Sierra Leones pakub ADRA ka psühholoogilist nõustamist ja tuge nii haigestnutele kui nende peredele. Koolitatakse vabatahtlikke ja tehakse teavitustööd kogukonnas.

WHO andmetel on ebola sel aastal Lääne-Aafrika riikides tapnud enam kui 2100 inimest. Enim on haigusest mõjutatud Libeeria, Sierra Leone, Guinea, Nigeeria ja Senegal.

 

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat