Adventkoguduse president avaldas Kenya rünnaku ohvrite lähedastele kaastunnet

Avaldatud 4.12.2014, allikas Adventist News Network

Seitsmenda päeva adventistide koguduse president Ted N. C. Wilson avaldas kaastunnet nende inimeste perekondadele, kes 22. novembril mässuliste rünnakus Kenyas hukkusid.

Seitsmenda päeva adventistide koguduse liikmete nimel üle maailma väljendan kurbust nende koguduseliikmete pärast, kes hiljuti Kenyas hukkusid. Meie süda on täis valu nende perekondade pärast, kes on kaotanud oma lähedase, ka lapsi, selles mõttetus ja julmas tapmises.

Minu abikaasa Nancy ja mina soovime edasi anda oma sügava ja kristliku kaastunde neile peredele. Me ei suuda mõista neid kohutavaid tegusid. Siiski saab Püha Vaim kui Lohutaja tuua julgustust ja toetust ses valusas tragöödias. Me palvetame nende perede pärast.

On õnnistus teada, et varsti, kui Jeesus tagasi tuleb, pühib Ta ära surma ja pisarad. Filplastele 4:7 on kirjas: „Ja Jumala rahu, mis on ülem kui kogu mõistmine, hoiab teie südamed ja mõtted Kristuses Jeesuses.” Toogu Püha Vaimu sekkumine neile peredele nii vajalikku lohutust.

Vaatamata selle maailma metsikusele on meil lootus tulevikule, mil Kristus naaseb. Jäägem Jumala väes ustavaks Tema Sõnale ja Temale! On julgustav teada, et Jeesuse Kristuse tulemine on ligi ja et me saame loota kristlikule lootusele igavesest elust.

Lohutagu ja julgustagu Issand igaüht, kes on seotud selle ootamatu tragöödiaga.

Jaga Facebookis
Loe lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat