AKELi nõukogu koosolekust

Avaldatud 20.2.2015

Teisipäeval, 17. veebruaril oli Tartus koguduste liidu nõukogu koosolek, kus võeti teadmiseks, et kõik Eesti liidust saadetud adventmisjoni projektid (Tallinn, Tartu SPOT) ja loovad ning innovatiivsed misjoniprojektid (Narva-Jõesuu foorumteater, Rakvere peretöö, Tallinn III „Sada head tegu”) said rahastuse Trans-Euroopa Divisjoni misjonifondidest. Samuti sai positiivse vastuse siseministeeriumile esitatud rahataotlus elektripaigaldiste tehnilise kontrolli ja vastavate tööde osas (2650 eurot). 

Möödunud aasta lõpus Trans-Euroopa divisjoni saadetud rahastustaotlus 13. hingamispäeva misjoniannetuste fondist on divisjonis heaks kiidetud ja saadetud edasi peakonverentsi. Eesti liit esitas taotluse 200 000 dollarileTallinnasse mõjukeskuse rajamise rahastamiseks. 

Möödunud aasta lõpus vahetati Tartu kirikus kirikusaali aknad. Tänavu kevadel on plaanis vahetada I korruse aknad ja uksed (kirikuosas). Töö maksumus on 7704 eurot ning töödega alustatakse aprillis. Renoveerimistööd rahastatakse Tartu Linda tänava maja müügist saadud vahenditest.

Liidu nõukogu otsustas alates 1. märtsist 2015 võtta poole kohaga Tallinna I koguduse piiblitööliseks tööle Aleksandr Tsugai. Aleksandr on Tallinna III koguduse liige ja õpib praegu Kõrgema Usuteadusliku Seminari adventkiriku õppes. 

Liidu nõukogu senine liige Toomas Lukk esitas avalduse liidu nõukogust taanduda, Toomase avaldus ka rahuldati. Kuna möödunud aastal valiti nõukogusse kaks lisaliiget (Ardo Rosin, Ruslan Karlov), siis praegu Toomase asemele uut liiget ei valitud. 

Nõukogu kuulas liidu juhtkonna ülevaadet kohtumisest Balti uniooni ja Leedu liidu juhtkonna ning osakonnajuhtidega. Liidu nõukogu järgmine koosolek on 25. märtsil.
 

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat