Märtsi Meie Ajas

Avaldatud 12.3.2015, allikas Meie Aeg

Meie Aeg on võtnud eesmärgiks tutvuda lähemalt kõigi KUSi adventistliku suuna tudengitega. Jaanuaris jagas mõtteid õpingutest Jaanus Tilk, sel korral õpime lähemalt tundma Janne Kütimaad, kes kirjeldab oma usutee algust nõnda: „Minu vaimulikus elus käisid asjad tagurpidi. Pöördusin ja

leidsin suhte Jeesusega 14 aastat pärast ristimist, aastal 2006. Sellest aastast algas minu jaoks uus elu, kus Jumal läks ees ja mina püüdsin Talle järgnema hakata.”

Intervjuude rubriigis on veel põgus usutlus veebruaris Tallinnat külastanud Janos Kovacs-Biroga, kes pidas Tallinnas seminari misjonitöö valdkonnast: „Esimene asi, mis ma julgustuseks ütlen – lugege Pauluse kirja koloslastele. Kirjast koloslastele leiate ühe põhimõtte: rääkige Jumalaga oma sõbrast enne, kui räägite oma sõbrale Jumalast.”

Terviserubriigis kirjutab Alla Nõmmik looduses viibimise väärtuslikkusest: „Tänu Jumalale, et Ta on meile kinkinud looduse! Võtkem aega, et sellest kingitusest rõõmu tunda ja vähemalt 30 minutit nädalas looduses viibida; näiteks, teha üks hingamispäevane jalutuskäik loodusesse.”
Lastenurk Silmatera on seekord pühendatud paasapühadele ja ülestõusmisele, samuti Koguduse rubriigi artikkel, mille keskmes on Peetruse suhe Jeesusega.

Pererubriigis analüüsitakse, kas ja kuidas saab abielu edasi toimida, kui üks abikaasadest on truudust murdnud. Mitte ainult leivast rubriigis jagab risti üle mõtteid pastor Rein Käsk: „Jeesuse

ajaks oli Messia ootus üleüldine, kuid tegelik tõde Temast osutus väga ebameeldivaks – lausa väljakannatamatuks.”

Heino Lukk kirjutab Kirjakoha rubriigis inglitest, kes ei hoidnud kinni oma päritolust ning Aino Ormus jätkab meie planeedi ajaloo varal kadunud lamba loo jutustamist.

Need ja teised teemad märtsi Meie Ajas, mis on koguduste raamatulaudadel juba tuleval hingamispäeval, 14. märtsil. Ajakirja üksiknumber maksab 1,50 eurot. Ajakirja saab nii paberil kui veebis tellida ka siit.  

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat