Egiptuses ristiti neli esimest rajaleidjat

Avaldatud 22.3.2015, allikas Adventist Review

Aasta tagasi rajati Põhja-Aafrikas Egiptuses adventkoguduse rajaleidjate noorteklubi. Märtsi alguses ristiti seal läbi viidud töö tulemusena neli rajaleidjat.

Ristimine toimus Niiluse uniooni akadeemias Kairos, kus kohalik rajaleidjate klubi koguneb. Klubi tööd juhib abielupaar Marcos and Ana Paula Lima, kes tähistasid esimest pulma-aastapäeva. Rajaleidjate klubi tutvustas 65 liiget ja möödunud aasta tegemisi: reis Punase mere äärde ja Giza püramiidide juurde, aumärgid ja matkad. Neli ristitut ütlesid, et esimene matk detsembris andis neile veendumuse, et nad soovivad anda oma elu Jeesusele.

„Mina otsustasin seal, ent ma teadsin, et pean rohkem Piiblit uurima,” ütles 18aastane Poni Lado.

Nägudelt peegeldumas rõõm, andsid vormidesse riietunud rajaleidjad tõotuse pühenduda Kristusele, nad astusid ristimisvette 7. märtsil.

„Sel päeval sain öelda kõigile, et ma usaldan Jumalat ja tahan, et Ta oleks igavesti minu elusm” ütles Lado.

Ristimine kattus piduliku rajaleidjate autasustamise tseremooniaga, mis oli Egitpuse adventkoguduse 100aastases ajaloos esmakordne.

Adventkoguduse Egiptuse koguduse president Kleyton Feitosa sõnas, et need neli rajaleidjat said suurima au osaliseks, mis olemas on – nende nimed märgiti eluraamatusse taevas.

17aastane Wassem Youssif ei olnud enne eelmise aasta kevadet rajaleidjatest midagi kuulnud ja ta ühines kluiga uudishimust. Ta sai tseremoonial mitu autasu, kaas arvatud aasta rajaleidja tiitli.

„Ma ei osanud ettegi kujutada, kui palju me selles klubis õpime ja kui palju toredaid tegevusi siin on,” sõnas ta. „Nüüd ma tean, mis rajaleidjate klubi on. Ma olen palju õppinud. Ma saan teenida paremini teisi ja Jumalat.”

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat