Aprilli Meie Ajas

Avaldatud 12.4.2015, allikas Meie Aeg

Märtsis oli Tallinnas seminar teaduse ja usu suhete teemal. Kahe seminaril esinenud doktoriga, dr Esperante ja dr Standishiga, on intervjuu aprilli Meie Ajas. „Kas me laseme faktil, et meil ei ole kõiki vastuseid, mõjutada end loobuma väga headest vastustest, mis meil on juba olemas?” küsib dr Standish ja dr Esperante vastab: „Pea alati meeles, et me inimestena ei tea kõigile küsimustele vastuseid. Jumalal on vastused ja me võime aidata inimesi, kel on kahtlused ja küsimused, ausalt teadvustades, et ka meil ei ole vastuseid.”

Lühiintervjuu nii dr Standishi kui dr Esperantega on ka aprilli "Laupäeva õhtus".

Terviserubriigis esitab Alla Nõmmik küsimuse mida uskuda ning kirjutab: „Teadusliku meditsiini tulemuste võrdlemine alternatiivmeditsiini tulemustega vähiravis näitas, et seal, kus alternatiivravi kasutati meditsiinilise ravi asemel (ja kus dokumentatsioon selle kohta oli saadaval), oli patsientide elulemus tunduvalt väiksem ja ka elukvaliteet kehvem, ehkki ravitsejad ise oma reklaamis väitsid vastupidist.”
Rubriigis Mitte ainult leivast tutvustab Ruslab Karlov lugejale hõlpsasti leitavat hindamatut kalliskivi, mille kasutamine võib muuta meie elu: „Ärge hoidke Piiblit riiulis just siis, kui

vaate selle abi. Kui teil on kodus Piibel ja te ei tea selle väärtust, tulge siis juveliiri töökotta – kirikusse, kus teil on võimalus uurida lähemalt selle raamatu tõelist väärtust.”

Kirjakoha rubriigi pealkiri on seekord Jeesuse suust: „Kel mõõka pole, see ostku.” Heino Lukk mõtiskleb, mida see lause õigupoolest tähendada võiks.

Ajakirjas jätkub tähendamissõna kadunud lambast, traditsiooniliselt on oma osa Silmateral ning Kogemuste kotikesel. Aga lugeda on veel muudki.

Meie Aeg maksab1,50 eurot, seda saab osta kogudustest kui ka e-poest.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat