Noored käisid Hiiu haiglas

Avaldatud 13.4.2015, autor Aleksandr Tsugai

Tallinna noored käisid pühapäeval, 12. aprillil Regionaalhaigla Hiiu korpuse järelraviosakonnas, kuhu on suunatud inimesed, kes taastuvad pärast tõsist haigust.

Kokkulepitud ajal ootasid noori fuajees mõned patsiendid ja nende sugulased. Fuajeesse aidati tulla ka ratastoolipatsientidel. Üks naisterahvas, kes ei suuda veel tõusta, toodi fuajeesse voodiga. Kuigi väljas sadas vihma, olen kindel, et nende inimeste südames hakkas paistma päike ja ärkas lootus tervenemisele. Me laulsime neile mitu ilusat laulu ja jagasime misjoniraamatuid "Tervis ja heaolu". Tunnistasime ka oma usust Jeesusesse.

Haiglas oldi väga tänulikud meie tuleku ja koos veedetud aja eest. Meie omakorda tänasime Jumalat võimaluse eest teha midagi kasulikku ja head. Meie pakutud raamatuid võtsid hea meelega vastu nii patsiendid kui ka teenindav personal.

Jeesus on öelnud: "Ja kuningas vastab neile: „Tõesti, ma ütlen teile, mida te
iganes olete teinud kellele tahes mu kõige pisematest vendadest, seda te olete teinud mulle." Matteuse 25:40

Jagage inimestega oma usku Jumalasse. Kui teil ei ole midagi tarka öelda, kinkige neile heatahtlik naeratus ja sõbralik käepigistus. Jeesus ei korraldanud misjoniprojekte, Ta kuulutas evangeeliumi loomulikult ja sundimatult. Kus iganes ta viibis, tundsid inimesed Tema armastust. Meie saame Temalt rohkesti armastust ja hoolt. Jagagem seda ka teistega!

Jaga Facebookis
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat