Mai Meie Ajas

Avaldatud 6.5.2015, allikas Meie Aeg

Mai esimesel päeval toimus Tallinnas tervisekonverents, mida väisas üleilmse adventkoguduse kaks tervisetöö juhti, peakonverentsi tervisetöö asejuht dr Fred Hardinge ja Trans-Euroopa divisjoni tervisetöö juht Stephen Cooper. Meie Ajast saab lugeda intervjuud nii Hardinge kui Cooperiga. Intervjuurubriiki mahub usutlus ka Tartu Kõrgemas Usuteaduslikus Seminaris tudeeriva Kristel Harjaksiga. Meie Aeg on sel aastal võtnud eesmärgiks tutvuda kõiki KUSi adventkoguduse lennu tudengitega, intervjuu Kristeliga on selles jadas kolmas (jaanuaris Jaanus Tilk ning märtsis Janne Kütimaa).

Emadepäevaootuses jagavad mõtteid vanaema, ema ja kaks last: Raely Viirsalu, Annely Kaasik ja Ly Kaasik ning Hanna-Liisa Nõmmik.

Koguduse rubriigi artikkel kannab pealkirja „Kas ma olen adventist?” ning vaatab ajaloos adventismi algusesse, mil adventkoguduse identiteet välja kujunes. Kes ja missugune peaks olema adventist ja kas sõnal „peab” on siin kontekstis kohta, sellest kirjutabki Adventist Review' toimetaja Bill Knott.

Terviserubriigis on luubi all puhkamise vajalikkus ning Pererubriigis sõnade peen maailm. Rubriigis Mitte ainult leivast jagab seekord mõtteid Mairo Tutk.

Ajakirjas on ka Silmatera, Kogemuste kotike ning jätkub ka Aino Ormuse järjelugu kadunud lambast. Mai ajakirja viimasest otsast leiate Virve Toomi mõtiskluse külvamise ning Madis Ploompuu epiloogi kompromisside vajalikkuse ja võimalikkuse teemal.

Ajakiri jõuab kogudustesse 9. mail ning selle üksiknumber maksab 1,50 eurot. Ajakirja saab tellida ka e-poest, kas pdf- või paberformaadis.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat