Juuni Meie Ajas

Avaldatud 14.6.2015, allikas Meie Aeg

Juuni Meie Ajas jätkame Kõrgema Usuteadusliku Seminari tudengite intervjueerimist, seekord tutvume Tallinna I koguduse piiblitöölise Aleksandr Tsugaiga. „Uuesti kooli minek mind ei

ehmatanud, vaatasin põnevusega tulevikule, kui saab koguda uusi sõpru ja teadmisi,” ütles Aleksandr otsuse kohta uuesti kooli minna. KUSi tudengid jagavad oma muljeid ka kevadiselt väljasõidusessioonilt.

Heino Lukk kirjutab Kirjakoha rubriigis leppimisest ja andeks palumisest: „Jumala poole tuleb pöörduda kohe, kui Püha Vaim meile patutunnetuse toob, aga meie vahekord Jumalaga saab täiesti

korda, kui oleme oma kaasinimesega ära leppinud või vähemalt üritanud seda teha.” Ka Kasvamise rubriigis on seekord teemaks andestus, Virve Toom küsib: „Kuid milline olen mina andestaja rollis? On mul üldse vaja andestada ja kuidas see, kas ma andestan või mitte, mõjutab minu elu?”

Koguduse rubriigi pealkirjaks on küsimus „Millest Jeesus säutsuks?” ning tekstis keskendutakse sellele, kuidas me kasutame sotsiaalmeediakanaleid enda kohta info andmiseks. „Jeesus oli sotsiaalne inimene. Me võime hõlpsalt ette kujutada, kuidas Ta postitaks pilte inimestest, kellega ta päeval kokku sai. Aga oodake – need ei oleks lihtsalt sõbrad. Seal teeb Jeesus selfit noormehega, kes hirmutas enne inimesi, kui nad kalmistust mööda kõndisid.”

Terviserubriigis kirjutab Alla Nõmmik kaastundest ja tervisest, Pererubriigis on jutuks pereteenistuse olulisus ja ettepanekuid erinevateks tegevusteks.

Ajakirjas on ka Kogemuste Kotike, Silmatera, Kadunud lamba loo 15. osa ja Epiloog. Samuti infot suvelaagrite kohta.

Ajakirja Meie Aeg üksiknumber maksab 1,50 eurot, seda saab osta adventkogudustest üle Eesti või e-poest. Ajakirja saab osta ka pdf-formaadis.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat