Augusti Meie Ajas

Avaldatud 9.8.2015, allikas Meie Aeg

Augusti Meie Ajas on väike tagasivaade juuli esimeses pooles San Antonios USAs toimunud peakonverentsi töökoosolekule, muu hulgas ka intervjuu teiseks ametiajaks valitud Ted Wilsoniga. „See on ülimalt raske kutse – selline, mille suhtes igaüks tunneb, et ta ei ole selleks valmis. Keegi ei saa selle positsiooniga toime tulla ilma Issanda otsese juhtimise ja juhendamiseta,” ütleb Wilson intervjuus.

Koguduse rubriigis analüüsib Scott Christiansed paavsti viimase entsüklika ja prohvetikuulutuste seoseid: „Paavstil on ainulaadne ja radikaalne nägemus enda tööst. Adventistidel on radikaalne, ainulaadne ja prohvetlikult määratud nägemus. Me mõistame Kristuse ja Saatana võitlust – prohvetikuulutus sõnastab meie osa selles võitluses: „Minge rääkige maailmale“ on meie töökäsk, ja siis tuleb lõpp.”

Aino Ormuse järjejutuga iisraeli rahva ajaloost oleme jõudnud tõotatud maa piirile. Sellest, mis enne piiri ületamist juhtus ja mis ei juhtunud, ongi seekord juttu. „Inimestel on nii kerge uskuda valet ja nii raske on võita vale tekitatud hirmu ning kartust. Nad ütlevad terve kogudusena, et Joosua ja Kaaleb tuleks kividega surnuks visata.”

Virve Toom kirjutab äriplaani koostamisest, lõpuaja kontekstis: „Äriplaani kirjutamine peaks andma vastused, kas see mida plaanin ette võtta või ka juba olen ette võtnud, tasub ennast ära. Kas suudan alustatu lõpule viia? Millise kokkuvõtte võiksime teha?”

Silmatera materjalid on seekord Võru koguduse lastelt.

Need ja teised teemad augusti Meie Ajas, mida saab osta adventkogudustest üle Eesti, e-poest nii paberkandjal kui pdf-formaadis.

Järgmine Meie Aeg ilmub 12. septembril.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat