Adventkogudus innustas politseinikke heategevusega

Avaldatud 4.11.2015, allikas Adventist News Network

Jamaica politseijõud said pühapäeval, 25. oktoobril moraalse ergutuse osaliseks: enam kui 740 koguduse seitsmenda päeva adventistid panustasid nii rahaliselt kui oma füüsilise jõuga, et värskendada saareriigi politseijaoskondade töökeskkonda.

Projektipäev on osa pidustustest, millega tähistatakse 125 aasta möödumist adventkoguduse rajamisest Jamaical.

„Kui toome Jumalale tänu selle eest, mida Ta on lubanud meil viimase 125 aasta jooksul teha, peaksime kogukonnale midagi ka tagasi andma,” ütles adventkoguduse president Jamaical Everett Brown. „Jamaica politsejõud sai valitud seepärast, et see üksus saab meie tegevusest kõige suuremat kasu. Oleme rõõmsad, et meie koguduseliikmed jätsid jälje 175 politseijaoskonda.”

Koguduseliikmed värvisid, haljastasid, paigutasid mööblit, tegelesid varustuse, toru- ning elektritöödega.

Mandeville'is ühendas Jamaica uniooni liit, mille kontor asub samas piirkonnas, jõud piirkonna kogudustega ning seal laiendati jaoskonna vastuvõtuala, tehti torutöid ning plaatimistöid naiste tualetis.

„Me loodame, et meie tegevuse tulemusena siin Mandeville'is ja mujal Jamaicas on politseinikel meid ja Jamaicat teenides meeldivam töökeskkond,” lisas Brown.

Lisaks 25. oktoobri töödele pakub koguduse Põhja-Kariibide ülikool alates 2016. aasta augustist politseiameti töötajatele kolm nelja-aastast stipendiumi.

„Politseiamet tänab selle töö eest, me hindame seda väga kõrgelt,” ütles politseiameti juhi asetäitja Melvin Kerr. „See muudab meie töö palju lihtsamaks. Adventkogudus teeb meiega koostööd ning toetab meid, näidates, et nad ei paku ainult palveid, vaid ka oma füüsilist ja akadeemilist abi.”

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat