Taimetoidu kokaklubi alustas

Avaldatud 19.1.2016, autor Helis Rosin

17. jaanuaril toimus Rakvere adventkirikus esimene Taimetoidu kokaklubi kogunemine. Tegemist on praktilise ettevõtmisega: osalejad valmistasid etteantud retseptide järgi toite; omavahel jagati infot, kust mingit spetsiifilisemat komponenti osta saab ning küpsetamise käigus oli võimalus ka omavahel lähemalt tuttavaks saada.

Seekord valmistasime Annely juhendamisel oakotlette eri variatsioonidega ning Ülle eestvedamisel valmis magustoiduks jaanikaunajahu brownie (eestikeelne vaste brownie’le on Ameerika pähkli-šokolaadikook). Samuti olid laual värviliste lisanditega veekannud ning kõlas üleskutse piisavas koguses vett juua.

Pähkli-šokolaadikoogi valmistamisel avastasid osalejad, et retsepti komponentidest saab edukalt ka maitsvat magusat määret valmistada ning kotlette tehes üllatas see, et tainas tuli pannile lihtsalt valada.

Kui toidud valmis said, istuti ühiselt laua taha, et tulemust maitsta. Mõlemad toidud olid maitsvad, samas jagati omavahel mõtteid, kuidas retsepti vastavalt vajadusele muuta saaks.

Järgmine Taimetoidu kokaklubi kogunemine on 14. veebruaril kell 15.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat