Rahvusvaheline usuvabaduse konverents 2017 kutsub osalema

Avaldatud 23.2.2016

Iga viie aasta järel toob International Religious Liberty Association (rahvusvaheline usuvabaduse ühendus, IRLA) kokku sadu teadlasi, usujuhte ja juriste ning teisi huvitatuid – toimub kongress, mis on rahvusvahelisele usuvabaduse kogukonna seas väga tuntud.

"Seitsmenda Päeva Adventistide kogudusele on see ainulaadne võimalus värskendada olulisi suhteid ning luua uusi," ütles üleilmse adventkoguduse peakonverentsi avalikkussuete ja usuvabaduse tööharu juht Ganoune Diop. "Võttes arvesse praeguseid sündmusi maailmas, on järgmise aasta kongressi teema eriti ajakohane: „Usuvabadus ja rahumeelse kooselamise lootus” (Religious Freedom and the Hope for Peaceful Coexistence)," lisas ta.

Eelmine, järjekorras seitsmes usuvabaduse maailmakongress toimus 2012. aastal Dominikaani vabariigis Punta Canas. Järgmine kongress toimub 2017. aasta 22.–24. augustil USAs Florida osariigis.

Kongressile on oodatud kõik, kel on selle teemavaldkonna vastu huvi. Kongressil on oma Facebooki lehekülg ning märtsi alguses tuleb IRLA kodulehele eraldi lehekülg kongressi materjalidega. 

Ganoune Diop, kes on ühtlasi ka IRLA peasekretär, kutsub koguduseliikmeid üles kongressi läbiviimise pärast palvetama.  

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat