Poola president sõnas adventkoguduse juhtidele, et "Jumal on alati kõige olulisem"

Avaldatud 4.4.2016, allikas TEDNews

Adventkoguduse Poola kogudusejuhid said hiljuti kokku riigi presidendi ja tema abikaasaga ning kinkisid presidendipaarile adventkoguduse kirjastuse väljaandeid.

Kohtumine leidis aset Varssavi presidendilossis, sel osalesid pastor Jaroslaw Dziegielewski (pildil paremalt teine), kes on adventkoguduse president Poolas. Ta kinkis president Andrzej Dudale (pildil vasakult kolmas) kuukirja Signs of the Times, mõned dokumentaalfilmid ja valiku e- ning audioraamatuid.

Duda ütles adventkoguduse 11liikmelisele delegatsioonile, et „Jumal on alati kõige olulisem, ja Tema korraldused, eriti moraalsed korraldused, mis ehitavad üles nii hea maailma kui ka hea ühiskonna”. President lisas, et vastastikune austus ja mõistmine annab kogukonnale kindla aluse.

Adventkoguduse kirjastuse paketti ei kingitud üksnes presidendile. See on Poola koguduse misjonialgatus, mille eesmärk on jõuda poliitikute ja parlamentäärideni. Kogudusejuhtide sõnul on programmi aluseks Pühakirja arusaamine, et me peaksime oma poliitilisi juhte austama (Pt 2:3, 14, 17; Rm 13:1–4).

Nende palve on, et materjalid, mis mõjukatele inimestele jagatakse, mõjutaksid nende kaudu ühiskonda ja annaksid riigijuhtidele parema arusaamine oma riigi usuvähemustest.

Programmi ettevalmistamise protsess on kestnud mitu kuud. Presidendile anti kingitus üle 14. jaanuaril. Alates sellest ajast on pastorid ja kohalike koguduste liikmed käinud kohtumas Poola seimi liikmetega.   

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat